25 Kasım 2020
Anadolu Üniversitesi ve T.C. Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) arasında da bir iş birliği protokolü imzalandı.
24 Kasım 2020
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla ilkokul öğretmeni Sami Erdim’i ziyaret etti.
20 Kasım 2020
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal, T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nu ziyaret etti.
20 Kasım 2020
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal, Yunus Emre Enstitüsü Başkanı Prof. Dr. Şeref Ateş’i ziyaret etti.
20 Kasım 2020
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal, Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal’ı ziyaret etti.
18 Kasım 2020
Açıköğretim sistemi, örgün ve uzaktan eğitimde güz yarıyılı dönem sonu sınavları çevrimiçi yapılacak.
17 Kasım 2020
Anadolu Üniversitesi, iş dünyası ile gerçekleştirdiği protokoller aracılığıyla Eskişehir ile bütünleşiyor.
17 Kasım 2020
Anadolu Üniversitesi, iş dünyasına nitelikli bireyler kazandırma misyonuyla çalışmalarına devam ediyor.
15 Kasım 2020
Anadolu Üniversitesi Öğrenci Kulüpleri pandemi şartlarında da faaliyetlerini sürdürmeye devam ediyor.
13 Kasım 2020
T.C. Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Dr. Serdar Çam, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal'ı ziyaret etti.
13 Kasım 2020
Anadolu Üniversitesi, TED Eskişehir Koleji ile “Eğitim İş Birliği Protokolü” imzalandı.