06 Aralık 2020
SODİGEM, siber saldırıların odağında Türkiye olduğunu belirterek alınabilecek önlemler için önerilerde bulundu.
05 Aralık 2020
Anadolu Üniversitesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da 3 Aralık Uluslararası Engelliler Günü’nünde toplumsal farkındalığa katkıda bulunmak amacıyla, bilgilendirme toplantısı
05 Aralık 2020
Anadolu Üniversitesi nitelikli yükseköğretim hizmetleri sunan Kırgızistan-Türkiye Manas Üniversitesi’ne kitap bağışında bulundu.
02 Aralık 2020
HAK-İŞ Genel Sekreter Yardımcısı Erdoğan Serdengeçti ve beraberindeki heyet Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal’ı ziyaret etti.
30 Kasım 2020
Sağlık Bilimleri Fakültesi Dil ve Konuşma Terapisi Bölümü (DKT) pandemi döneminde dil ve konuşma bozukluğu olan bireylere teleterapi uygulamaları vermeye başladı.
28 Kasım 2020
Sağlık ve iletişim alanındaki uzmanları bir araya getiren Uluslararası Katılımlı 6. Sağlık İletişimi Sempozyumu (SİS), 27 Kasım Cuma günü gerçekleştirilen oturumla tamamlandı.
27 Kasım 2020
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nu ziyaret etti.
27 Kasım 2020
Anadolu Üniversitesi, eğitim kalitesinin yanı sıra imzaladığı kurumlar arası iş birliği protokolleri ile öğrencilerin akademik başarılarını iş hayatına taşımalarına destek oluyor.
26 Kasım 2020
Anadolu Üniversitesi 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı’nda dereceyle mezun olan öğrenciler başarı belgelerini düzenlenen törenle Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal’dan
26 Kasım 2020
Eskişehir Valisi Erol Ayyıldız, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal’la birlikte Anadolu Üniversitesi Cumhuriyet Tarihi Müzesi’ni gezerek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.
26 Kasım 2020
Kaliteli eğitim anlayışı ve uzman eğitim kadrosu ile önemli başarılar elde eden Anadolu Üniversitesi özel sektöre başarılı bireyler yetiştirmek için iş birliklerine bir yenisini daha