30 Ekim 2020
Anadolu Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İbrahim Kaya, Romanya Demokrat Türk Birliği temsilcilerini ağırladı.
29 Ekim 2020
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
28 Ekim 2020
Azerbaycan Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliği Eğitim Müşaviri Doç. Dr. Necibe Nesibova, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal’ı ziyaret etti.
27 Ekim 2020
Eskişehir Kent Konseyi Başkanı Nuran Akçasoy ve beraberindeki heyet, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal’ı ziyaret etti.
27 Ekim 2020
Eskişehir Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Suat Er, Anadolu Üniversitesi Rektörlü Prof. Dr. Fuat Erdal’ı ziyaret etti.
23 Ekim 2020
İHÜ öğretim üyesi Doç. Dr. Ömer Çınar ve Avukat Ahmet Akcan, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal’ı ziyaret etti.
23 Ekim 2020
Anadolu Üniversitesi İBF öğretim üyesi Prof. Dr. Filiz Tiryakioğlu ve Antrenör Sinan Öner, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal’ı ziyaret ederek görevinde başarılar
23 Ekim 2020
BEM-BİR-SEN Genel Başkanı Levent Uslu ve beraberindeki heyet, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal’ı ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.
22 Ekim 2020
Sosyal medya sektörünün liderlerinin bir araya geldiği ve Türkiye’nin en büyük sosyal medya ödüllerinden olan ‘Social Media Awards Turkey 2020’de Anadolu Üniversitesi ödül kazandı.
18 Ekim 2020
SODİGEM Müdürü Doç. Dr. Yusuf Levent Şahin dijital paralar ile ilgili merak edilen konuları değerlendirdi.
18 Ekim 2020
SODİGEM ortaya koyduğu projelerle yükseköğretimde dijital dönüşümü destekliyor.