29 Kasım 2019
Anadolu Üniversitesi Hult Prize Bilgilendirme Toplantısı 26 Kasım Salı günü Öğrenci Merkezi Salon 2009’da gerçekleştirildi.
29 Kasım 2019
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, Anadolu Üniversitesi öğrenci kulüpleri ile birlikte Anadolu Üniversitesi Cumhuriyet Tarihi Müzesini ziyaret etti.
29 Kasım 2019
Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı, Eskişehir Şehir Hastanesi Palyatif Bakım Servisinde yatan hastalar için moral ve motivasyon konseri düzenledi.
28 Kasım 2019
Engelliler Araştırma Enstitüsü’nün düzenlemiş olduğu Cri Du Chat(Kedi miyavlaması) konferansı, 22 Kasım Cuma günü Öğrenci Merkezi Salon 2009’da gerçekleştirildi
28 Kasım 2019
Eskişehir’in ilk özel televizyonu Kanal 26 tarafından, kuruluşunun 28’inci yılında “Sporun En’leri Ödül Töreni” Anadolu Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleşti.
28 Kasım 2019
Anadolu Üniversitesi Bilim ve Eğitim Kulübünün düzenlediği “Türkiye’nin Doğuya Açılan Kapısı” başlıklı konferans, 27 Kasım Çarşamba günü Kongre Merkezi Mavi Salon’da
28 Kasım 2019
Anadolu Üniversitesi Doğa Sporları Kulübü (ANADOSK) tarafından düzenlenen “Zirve Faaliyeti Söyleşisi”, 27 Kasım Çarşamba günü Öğrenci Merkezi Salon 2009’da gerçekleştirildi.
28 Kasım 2019
Anadolu Üniversitesi Kariyer Kulübü ve Eskişehir Teknik Üniversitesi Endüstri Verimlilik Kulübü'nün işbirliğiyle düzenlenen ''LC Waikiki Kampüste'' adlı etkinlik gerçekleştirildi.
28 Kasım 2019
"Muhasebe - Denetim Mesleği Geçmişi Bugünü ve Geleceği" konferansı, 29 Kasım Cuma günü Sayıştay Başkanı Seyit Ahmet Baş'ın katılımıyla gerçekleştirilecek.
27 Kasım 2019
Anadolu Üniversitesi Maliye Kulübü'nün düzenlediği “Dünya’da ve Türkiye’de Maliye ve Para Politikaları” etkinliği gerçekleştirildi
27 Kasım 2019
Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından İş ve Meslek Danışmanlığı faaliyetleri kapsamında düzenlenen “Bu Kulüpte İş Var” etkinliği, 27 Kasım Çarşamba günü gerçekleştirildi.