05 Ekim 2019
Çeşitli programlara katılmak üzere Eskişehir’e gelen Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Ziya Selçuk, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı ile makamında bir araya
04 Ekim 2019
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Anadolu Üniversitesi ev sahipliğinde, Eskişehir'de görev yapan öğretmenler ve okul idarecilerle bir araya geldi.
04 Ekim 2019
Anadolu Üniversitesi müzik kulübü yeni sezonu “Club Set Vol.1” etkinliği ile açtı.
04 Ekim 2019
Avusturya Linz Belediye Başkanı Klaus Luger ve beraberindeki heyet, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’yı 4 Ekim Cuma günü ziyaret etti.
04 Ekim 2019
Anadolu Üniversitesi Marketing Anadolu Kulübü tanışma toplantısı, 3 Ekim Perşembe günü Öğrenci Merkezi Salon 2009'da gerçekleştirildi.
04 Ekim 2019
Anadolu Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulunun (YDYO), Anadolu Üniversitesi ve Eskişehir Teknik Üniversitesi hazırlık sınıfı öğrencilerine yönelik düzenlediği bilgilendirme
03 Ekim 2019
Seramik Atölyesi Başlıyor, Çini Kursu Kayıtları 45 Ekim tarihleri arasında başlıyor.
03 Ekim 2019
Anadolu Üniversitesi işbirliği ile Eskişehir’de eğitimlere başlayan Tazelenme Üniversitesi öğrencileri 3 Ekim Perşembe günü kampüs içinde yürüyüş ve egzersiz yaptı.
03 Ekim 2019
Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü seminer dersleri kapsamında sektör profesyonelleri üniversite öğrencileriyle buluşuyor.
03 Ekim 2019
Anadolu Üniversitesi bünyesinde bu yıl ilk öğrencilerini kabul eden Tazelenme Üniversitesi’nde dersler başladı.
02 Ekim 2019
Anadolu Üniversitesi Öğrenci Kulüpleri Koordinatörlüğü tarafından bu yıl ilk kez kayıt yaptıran veya hali hazırda öğrenimlerine devam eden öğrenciler için tanıtım stantları