19 Eylül 2019
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, Bilecik’in Bozüyük gerçekleşen tren kazası ile ilgili olarak bir taziye mesajı yayımladı.
19 Eylül 2019
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
19 Eylül 2019
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, 16-22 Eylül Ahilik Haftası dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
18 Eylül 2019
Deniz Kuvvetleri Komutanlığı’ndan gelen bir heyet Anadolu Üniversitesini ziyaret etti.
17 Eylül 2019
Eskişehir Tepebaşı Kızılay İlçe Başkanı Hasan Basri Canbaz, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’yı 17 Eylül Salı günü ziyaret etti.
14 Eylül 2019
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı ve Üniversite yönetimi Anadolu Üniversitesi Karacahisar Kalesi kazı alanında incelemelerde bulundu.
11 Eylül 2019
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen “ Demokrasi ve Milli Birlik“ konferansına konuşmacı olarak
11 Eylül 2019
Eskişehir Ülkü Ocakları Başkanlığı görevine yeni atanan Kazım Aksoy, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’yı 11 Eylül Çarşamba günü ziyaret etti.
11 Eylül 2019
Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından düzenlenen sosyal çalışma programı eğitimi, 10 Eylül Salı günü Kongre Merkezi Kırmızı Salon’da gerçekleştirildi.
10 Eylül 2019
Anadolu Üniversitesi Yunus Emre Kampüsü içerisinde yer alan Mustafa Kemal İlkokulu ve Ortaokulu, 2019-2020 eğitim öğretim yılını 9 Eylül Pazartesi günü düzenlenen törenle açtı.
10 Eylül 2019
15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü anma etkinlikleri kapsamında düzenlenen “Demokrasilerde Katılım, Hak ve Sorumluluk” konferansı Anadolu Üniversitesi ev sahipliğinde