02 Ekim 2019
ANADOLU TÖMER, 2019-2020 Öğretim Yılında ders başı yapacak uluslararası öğrenciler için bilgilendirme toplantısı düzenledi.
02 Ekim 2019
Anadolu Üniversitesi ve ESESOB, arasında iş birliği protokolü 2 Ekim Çarşamba günü düzenlenen tören imzalandı.
02 Ekim 2019
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, Polis Teşkilatının başarılı operasyonuyla ilgili bir mesaj yayımladı.
02 Ekim 2019
Anadolu Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Farmasötik Kimya Anabilim Dalı öğretim üyesi Doç. Dr. Mehlika Dilek Altıntop, “Bilim, Hizmet ve Teşvik Ödülleri” kapsamında “Teşvik
02 Ekim 2019
Anadolu Üniversitesi ev sahipliğinde, Dışişleri Bakanlığı Avrupa Birliği Başkanlığı tarafından Jean Monnet burs programı bilgilendirme toplantısı düzenlendi.
01 Ekim 2019
Anadolu Üniversitesi Öğrenci Kulüpleri, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı ile birlikte Karacahisar Kalesi kazı alanını 30 Eylül Pazartesi günü ziyaret etti.
30 Eylül 2019
Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Birimi ve Erasmus Student Network Anadolu (ESN Anadolu) yabancı uyruklu erasmus öğrencilerine oryantasyon toplantısı düzenledi.
27 Eylül 2019
Gençlik ve Spor Bakanlığı faaliyetlerinden biri olan “Damla Projesi” gönüllüleri 26 Eylül Perşembe günü Anadolu Üniversitesini ziyaret etti.
27 Eylül 2019
Anadolu Üniversitesi bu üniversiteye ilk defa kayıt yaptıran öğrencilere yönelik bilgilendirme etkinliklerine devam ediyor.
27 Eylül 2019
Anadolu Üniversitesi, bu yıl üniversiteye ilk defa kayıt yaptıran öğrenciler için oryantasyon düzenledi.
26 Eylül 2019
Anadolu Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Farmasötik Teknoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yasemin Yazan, Eczalık Fakültesi'nde düzenlenen törenle emekli oldu.