24 Eylül 2019
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı öğrenci kulüplerini ziyaret etti.
24 Eylül 2019
Vali Çakacak, Orgeneral Atilla Gülan ve Rektör Çomaklı, Karacahisar Kazı alanını 23 Eylül Pazartesi günü ziyaret etti.
24 Eylül 2019
Bu yıl ilk defa açılan ve öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri yaz okulu sınav sonuçları açıklandı.
24 Eylül 2019
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, 2019-2020 akademik yılı açılışı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
23 Eylül 2019
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, bölücü terör örgütü tarafından şehit edilen askerlerimiz için taziye mesajı yayımladı.
21 Eylül 2019
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı ve beraberindeki heyet, Eskişehir Şehir Hastanesini 20 Eylül Cuma günü ziyaret etti.
21 Eylül 2019
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, Anadolu Üniversitesi personeli ve öğrencilerine Cuma namazı sonrası, aşure ikram etti.
21 Eylül 2019
"Otizmli Çocukların Sosyal İletişim Becerilerinin Geliştirilmesi" alanında yaptıkları doktora teziyle Araş. Gör. Dr. Erkan Kurnaz ve tez danışmanı Doç. Dr. Onur Kurt ödül aldı.
20 Eylül 2019
Anadolu Üniversitesi Kütüphane Dokümantasyon ve Daire Başkanlığı tarafından De Gruyter akademik makale yazımı çalıştayı düzenlendi.
19 Eylül 2019
Anadolu Üniversitesi bünyesinde, bu yıl ilk öğrencilerini kabul eden Tazelenme Üniversitesinde oryantasyon heyecanı yaşandı.
19 Eylül 2019
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle 2003 yılında girdikleri çatışmada yaralanan gazi olan Gazi Polis Nazif Özer’i evinde