04 Temmuz 2019
Anadolu Üniversitesi işbirliğinde tanıtımı yapılan beIN AKADEMİ ilk mezunlarını verdi.
04 Temmuz 2019
Anadolu Üniversitesi bünyesinde Ekim ayında eğitime başlayacak olan Tazelenme Üniversitesi büyük ilgi gördü.
04 Temmuz 2019
Ülkemizin farklı kurumlarıyla işbirliklerini sürdüren Anadolu Üniversitesi, Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi ile eğitim alanında bir işbirliği protokolü imzaladı.
01 Temmuz 2019
Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemi, uzaktan eğitim alanında 37 yıllık bilgi birikimi ve tecrübesiyle ulusal ve uluslararası alanda ilgi görmeye devam ediyor.
30 Haziran 2019
Anadolu Üniversitesi Batı Avrupa Programları 2018-2019 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni, 29 Haziran Cumartesi günü Almanya'nın Köln kentinde yapıldı.
30 Haziran 2019
Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, sanal ortamın özellikle çocuklar ve gençler üzerindeki etkilerine ilişkin Anadolu Ajansı muhabirine değerlendirmelerde bulundu.
29 Haziran 2019
ÜYEP, 11. mezunlarını Öğrenci Merkezi Salon 2016’da gerçekleştirilen tören ile uğurladı.
29 Haziran 2019
Afet ve dirençlilik konularında çalışmalar yapan çok sayıda araştırmacı, uzman ve akademisyen, Eskişehir’de düzenlenen Uluslararası Afet ve Dirençlilik Kongresi’nde bir araya geldi.
28 Haziran 2019
Zehirli oldukları bilinen; ancak özellikle geleneksel tedavide ve beslenme alanında çok eskiden beri kullanılan bitki türleri ‘Aroidler’, her yönüyle Anadolu Üniversitesi’nde
28 Haziran 2019
Rektör Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’nın projesi olarak hayata geçen SODİGEM tarafından “Farklı Yönleri ile Sosyal Ağlar ve Dijital Oyunlar” paneli düzenlendi.
28 Haziran 2019
“Bir Tayyareci Vecihi Hürkuş” isimli tiyatro oyunu, Ulusal Afet ve Dirençlilik Kongresi IDRC 2019 etkinlikleri kapsamında seyirci ile buluştu.