25 Temmuz 2019
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, üniversite bünyesinde yayın yapan Radyo A’da, Elif Yılmaz’ın sunduğu “Misafir Odası” programına konuk oldu.
25 Temmuz 2019
Açıköğretim Sistemi Yaz Okulu Sınavlarında sınav merkezi değişikliği yapmak isteyen öğrenciler için son başvuru tarihi 30 Temmuz Salı gece yarısına kadar uzatıldı.
25 Temmuz 2019
Anadolu Üniversitesi, 23-24 Temmuz tarihlerinde Türkiye’nin önde gelen üniversitelerinin de yer aldığı Ankara Üniversite Tercih Fuarı’na (ÜNİTERCİH) katıldı.
24 Temmuz 2019
Eskişehir’in Mihalgazi İlçesi Belediye Başkanı Zeynep Akgün, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’yı makamında ziyaret etti.
24 Temmuz 2019
Akdeniz Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi'nden (AKUZEM) oluşan heyet, 22 Temmuz Pazartesi günü Anadolu Üniversitesi'nde bir dizi ziyarette bulundu.
24 Temmuz 2019
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, üniversitemizin sosyal medya hesaplarından canlı yayınlanan programda öğrencilerden gelen soruları yanıtladı.
23 Temmuz 2019
Adalet ve Kalkınma Partisi Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, Rektörümüz Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’yı ziyaret etti.
23 Temmuz 2019
Ziraat Bankası Eskişehir Bölge Yöneticisi Canay Demirbel, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’yı ziyaret etti
23 Temmuz 2019
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, Erzurum Kongresi'nin 100. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı
23 Temmuz 2019
Üniversite tercih dönemi öncesi Anadolu Üniversitesi’nin sosyal medya hesaplarından paylaştığı ve Rektör Çomaklı’nın da rol aldığı tanıtım filmi büyük beğeni topladı.
20 Temmuz 2019
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, Kıbrıs Barış Harekatı'nın 45. Yıl Dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.