14 Temmuz 2019
Mardin İl Müdürü Bengin Efe Türk ve Ankara Mamak İlçe Müdürü Nevim Öz, Rektör Çomaklı’yı makamında ziyaret etti.
14 Temmuz 2019
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, 12 Temmuz Cuma Günü Rektörlük Senato Odasında düzenlediği basın toplantısında FETÖ terör örgütünün dijital boyutunu
13 Temmuz 2019
İngiltere Büyükelçiliği heyeti Anadolu Üniversitesi’ni ziyaret ederek İngiltere’deki burs olanakları ve eğitim fırsatlarıyla ilgili tanıtım gerçekleştirdi.
13 Temmuz 2019
Ülkü Ocakları Genel Başkanı Dr. Sinan Ateş ve beraberindeki heyet, Rektör Prof. Dr. Çomaklı'yı ziyaret etti.
13 Temmuz 2019
Anadolu Üniversitesi, Fetullahçı Terör Örgütü’nün, Türk milletimize, devletimize haince gerçekleştirdiği darbe teşebbüsünün 3’üncü yılında da “15 Temmuz Demokrasi
13 Temmuz 2019
Doç. Dr. Hıdır Karaduman’ın yürütücüsü olduğu “Tarih Eğitimi İçin 3 Boyutlu Yazdırılabilir Eserler Müzesi” başlıklı proje, TÜBİTAK tarafından kabul edildi.
12 Temmuz 2019
15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında Ankara İl Emniyet Müdürlüğü’nde şehit olan polis memuru Muhammet Oğuz Kılınç'ın ailesi Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Çomaklı'yı
11 Temmuz 2019
Üniversitemizin matematik öğretmenlerine yönelik olarak başlattığı ve toplamda 24 ay süren “Web Tabanlı Eğitim Portalı MEGEDEP” projesinde sona gelindi.
09 Temmuz 2019
Yaz okulu için Eskişehir’e gelen öğrenciler, Anadolu Üniversitesi Yunus Emre Kampüsünün düzeni ve yeşilliğine hayran kaldılar.
08 Temmuz 2019
Yaz okulu başvurusunda otomasyondan ders seçimini yapmış ancak ödeme işlemini bir nedenle tamamlayamamış öğrenciler 9 - 10 Temmuz tarihlerinde banka ödemelerini gerçekleştirebilecek.
08 Temmuz 2019
Anadolu Üniversitesi bünyesinde kurulan Sosyal Medya ve Dijital Güvenlik, Eğitim, Uygulama ve Araştırma Merkezi (SODİGEM) kısa zamanda yaptığı çalışmalarla adından söz ettirmeyi