20 Temmuz 2019
Sosyal medya ve dijital güvenlik alanlarında yaptığı çalışmalar ile kamuoyunu bilgilendiren SODİGEM, son günlerin popüler yaşlandırma uygulaması FaceApp’in taşıdığı güvenlik
19 Temmuz 2019
Anadolu TÖMER tarafından düzenlenen “2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Türkçe Hazırlık Kursları Mezuniyet Töreni”, 18 Temmuz Perşembe günü gerçekleştirildi.
19 Temmuz 2019
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı ve beraberindekiler, Eskişehir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanlığını ziyaret etti. Toplantıda olası
18 Temmuz 2019
“Pierre Bourdieu Okuma Programı-Eğitim Sosyolojisi” çalıştayı, Eğitim Fakültesi Prof. Dr. Şefik Yaşar Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.
18 Temmuz 2019
15 Temmuz darbe girişimi gecesinde FETÖ terör örgütünün eylemlerini vatan savunması bilinciyle haberleştirip halka aktaran AA çalışanlarına Anadolu Üniversitesi tarafından teşekkür
17 Temmuz 2019
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, Erbil'de gerçekleştirilen saldırılarda şehit olan diplomatımız için taziye mesajı yayımladı.
17 Temmuz 2019
Anadolu Üniversitesi tarafından hazırlanan çevrim içi derse 8 üniversiteden 3 bin 112 öğretim elemanı katıldı.
17 Temmuz 2019
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’nın da katıldığı toplantıda üniversitelerdeki yeni meslek programlarıyla ilgili bilgi alışverişinde bulunuldu.
16 Temmuz 2019
Rektör Çomaklı, terör örgütü mensuplarının araziye önceden yerleştirdiği patlayıcının infilak etmesi sonucu 2 masum çocuğumuzun hayatını kaybetmesiyle ilgili olarak bir taziye
15 Temmuz 2019
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, 15 Temmuz hain darbe girişiminin 3’ncü yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
15 Temmuz 2019
​Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, ES TV’de canlı yayınlanan “Haber Masası” programına konuk oldu