28 Temmuz 2019
Anadolu Üniversitesi SODİGEM tarafından Tokat Valiliği işbirliği ile "Sosyal Medya ve Dijital Oyunlar Paneli" 26 Temmuz Cuma günü gerçekleştirildi.
27 Temmuz 2019
Anadolu Üniversitesi’nde hangi fakülteler var, bölümlerin olanakları neler, iş olanakları neler? Bu soruların cevapları ve daha fazlasını öğrenmek için tanıtım filmlerini
27 Temmuz 2019
Anadolu Üniversitesi fakülte ve bölümlerine ait bilgilerin yer aldığı tanıtım kataloglarına haberimizden ulaşabilirsiniz.
26 Temmuz 2019
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi (TOGÜ) Rektörü Prof. Dr. Bünyamin Şahin'i ziyaret etti.
26 Temmuz 2019
Endonezya Negeri Malang Üniversitesi’nden bir heyet, Anadolu Üniversitesi’ni ziyaret etti.
26 Temmuz 2019
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, Tokat İl Emniyet Müdürü Göksel Topaloğlu’nu ziyaret etti.
26 Temmuz 2019
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Çomaklı, Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu’nu makamında ziyaret etti.
26 Temmuz 2019
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, Tokat Valisi Dr. Ozan Balcı’yı makamında ziyaret etti.
26 Temmuz 2019
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, Kırıkkale İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu’yu makamında ziyaret etti.
25 Temmuz 2019
Anadolu Üniversitesi, üniversite tercih fuarları kapsamında Türkiye’nin farklı illerindeki üniversite adaylarıyla buluşmaya devam ediyor.
25 Temmuz 2019
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, Halk Bankası Genel Müdürü Osman Arslan’ı makamında ziyaret etti.