26 Şubat 2019
Anadolu Üniversitesi olarak Türkiye’nin dört bir yanından gelerek kampüsümüzü ziyaret etmek isteyen aday öğrencilerimizi, rehber asistanlarımız ve idari kadromuzla karşılamaktan
26 Şubat 2019
“Küresel ve Bölgesel Gelişmeler Işığında Türk Dış Politikası” adlı konferans, 25 Şubat Pazartesi günü Açıköğretim Fakültesi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.
25 Şubat 2019
Üniversitemiz Sosyal Medya Kulübü’nün bu yıl 3’üncüsünü düzenlediği ve iki gün süren "Com.Week" etkinliği, Öğrenci Merkezi Salon 2016’da gerçekleştirildi.
24 Şubat 2019
Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemi'nde "harçsız öğrenim" imkanının kapsamı, şehit ve gazilerin anne-babalarının da yararlanacağı şekilde genişletildi.
22 Şubat 2019
Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemi tarafından yapılan açıklamada 2018-2019 Öğretim Yılı Bahar Dönemi kayıt yenileme işlemleri için son tarihin uzatıldığı bildirildi.
22 Şubat 2019
Üniversitemiz İletişim Bilimleri Fakültesi desteğiyle düzenlenen “12. Palto Film Günleri” kapsamında Sinema Yazarı Melikşah Altunbaş “Sinema ve Yeni Medya” adlı atölyeyle
22 Şubat 2019
Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı tarafından düzenlenen "Klasik Gitar Konseri", 21 Şubat Perşembe günü Salon 2003'te müzikseverlerle buluştu.
22 Şubat 2019
Rektörümüz Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, Yurtdışı Türkler ve Akraba Toplulukları (YTB) Başkanı Abdullah Eren’i ziyaret etti.
22 Şubat 2019
“Dijitalleşen YÖK” mottosuyla hayata geçirilen Yükseköğretimde Dijital Dönüşüm Projesi Tanıtım Toplantısı’na, Rektörümüz Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı da katıldı.
20 Şubat 2019
Üniversitemiz bünyesinde akademik yükseltmeye hak kazanan ve akademik hayata ilk adımını atan öğretim elemanlarımız için Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi Opera ve Bale Salonunda berat
19 Şubat 2019
Türkiye Cumhuriyeti Frankfurt Eğitim Ataşesi Dr. Bora Başaran ve beraberindeki heyet, Rektörümüz Prof. Dr. Çomaklı'yı 19 Şubat Salı günü ziyaret etti.