11 Şubat 2019
Odunpazarı Kent Konseyi Başkanı İsmail Kumru ve Yürütme Kurulu Üyeleri Anadolu Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’yı ziyaret etti.
11 Şubat 2019
Erkek Voleybol Takımımız, rakibi Eğirdir Elma Spor’u 3-0’lık skorla geçme başarısı göstererek galibiyete uzanmasını bildi.
08 Şubat 2019
İLKSAN Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yılmaz ve beraberindeki heyet, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı'yı 8 Şubat Cuma günü ziyaret etti.
08 Şubat 2019
ızak Federasyonu Eski Başkanı Serkan Yaşar, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’yı 8 Şubat Cuma günü ziyaret etti.
08 Şubat 2019
Sivrihisar Eğitim, Kültür ve Dayanışma Vakfı (SEV) Yönetim Kurulu Başkanı Naci Şakar ve beraberindeki heyet Anadolu Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Şafak Ertan
08 Şubat 2019
İşitme Engelli Çocuklar Eğitim, Araştırma ve Uygulama Merkezi (İÇEM) Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Füsun Curaoğlu,
08 Şubat 2019
Üniversitemiz İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Mezunlar Derneği Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Tufan Çakır, Dernek Üyeleri Prof. Kerim Banar ve Doç. Dr. Hasan İslatince, Anadolu Üniversitesi
08 Şubat 2019
Yüksek Öğretim Kurulu (YÖK) Genel Sekreteri Süleyman Akçeşme ve beraberindeki heyet Anadolu Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’yı ziyaret etti.
08 Şubat 2019
Anadolu Üniversitesi Anadolu Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu Çok Amaçlı Salon’da devir teslim töreni gerçekleştirildi.
08 Şubat 2019
Bölgesel Amatör Lig (BAL)’de Üniversitemizi temsil eden Futbol A Takımının antrenmanını Rektörümüz Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı ziyaret etti.
06 Şubat 2019
Üniversitemiz Erasmus Kulübü ve Kurum Koordinatörlüğü tarafından Öğrenci Merkezimiz Salon 2009’da düzenlenen Oryantasyon Toplantısında Üniversitemize Erasmus+ programıyla gelen