01 Şubat 2019
Rektörümüz Prof. Şafak Ertan Çomaklı, Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli’yi 1 Şubat Cuma günü ziyaret etti.
01 Şubat 2019
Rektörümüz Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, Eskişehir Ticaret Odası (ETO) Başkanı Metin Güler’i 1 Şubat Cuma günü ziyaret etti.
01 Şubat 2019
Üniversitemiz tarafından Eskişehir yerelinde çalışan basın mensupları için Yerel Basın Ofisi’nin açılışı, 1 Şubat Cuma günü Medya Merkezi’nde gerçekleştirildi.
01 Şubat 2019
“Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemi Youtube Kanalı”, ulaştığı takipçi sayısı ile "Youtube Silver Plaketi”ne layık görüldü.
01 Şubat 2019
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, Üniversitemiz yemekhanesine sürpriz bir ziyaret gerçekleştirerek öğle yemeğini personelle birlikte yedi.
31 Ocak 2019
ERBİRDER Başkanı Recai Acar, Yönetim Kurulu Üyeleri Uğur Zengin ve Serdal Demirtaş, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’yı 31 Ocak Perşembe günü
31 Ocak 2019
MEB Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürü Mehmet Nezir Gül ve beraberindeki heyet Anadolu Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’yı 31 Ocak Perşembe günü ziyaret
31 Ocak 2019
Açıköğretim Fakültemiz tarafından düzenlenen İngilizce Akademik Yazma Teknikleri Eğitimi kursu, kapılarını açtı.
30 Ocak 2019
Gümülcine’de yer alan Celal Bayar Lisesi son sınıf öğrencilerinden oluşan 41 kişilik öğrenci grubu, 30 Ocak Çarşamba günü Üniversitemizi ziyaret etti.
29 Ocak 2019
ATİB Başkanı Cemal Yangın ve Azerbaycan AÖF Büro Sorumlusu Azer Hatemov, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’yı 29 Ocak Salı günü ziyaret etti.
28 Ocak 2019
Cumhuriyet Halk Partisi Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü ve Utku Çakırözer, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’yı 28 Ocak Pazartesi günü