06 Şubat 2019
Rektörümüz Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, bir dizi görüşmelerde bulunmak üzere gittiği Ankara’da İŞKUR Genel Müdürü Cafer Uzunkaya’yı ziyaret etti.
06 Şubat 2019
Rektörümüz Çomaklı, bir dizi görüşmeler gerçekleştirmek için bulunduğu Ankara’da MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter’e, Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki
06 Şubat 2019
Rektörümüz Prof. Dr. Çomaklı, bir dizi görüşmeler gerçekleştirmek için bulunduğu Ankara’da Adalet ve Kalkınma Partisi Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Emine Nur Günay’a iade-i
06 Şubat 2019
Rektörümüz Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, bir dizi görüşmelerde bulunmak üzere gittiği Ankara’da Adalet ve Kalkınma Partisi Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Nabi Avcı’ya, iade-i
05 Şubat 2019
Turizm Fakültesi öğrencileri tarafından hazırlanan lezzetli menüler öğretim görevlilerinin bir araya geldiği toplantıda takdim edildi.
05 Şubat 2019
Ziraat Bankası Yönetim Kurulu Başkan Vekili Yusuf Dağcan, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’yı 5 Şubat Salı günü ziyaret etti.
05 Şubat 2019
TEI Genel Müdürü Prof. Dr. Mahmut Faruk Akşit, Rektörümüz Prof. Dr. Çomaklı’yı 4 Şubat Pazartesi günü ziyaret etti
05 Şubat 2019
AUDAK, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’yı 4 Şubat Pazartesi günü ziyaret etti.
05 Şubat 2019
Öz-Büro İş Sendikası Genel Başkanı Abdülbaki Gülbaba ve beraberindeki heyet, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’yı 4 Şubat Pazartesi günü
01 Şubat 2019
Rektörümüz Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, Adalet ve Kalkınma Partisi Eskişehir Milletvekili Harun Karacan’ı 1 Şubat Cuma günü ziyaret etti.
01 Şubat 2019
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, Eskişehir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Ekrem Birsen'i 1 Şubat Cuma günü ziyaret etti.