30 Kasım 2018
"Muhasebe-Denetim Mesleği Geçmişi, Bugünü, Geleceği ve Kariyer Planlaması" başlıklı konferans 29 Kasım Perşembe günü Anadolu Üniversitesi Öğrenci Merkezi Salon 2016’da
30 Kasım 2018
PTT Eskişehir Başmüdürü Hüseyin Zengin, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’yı 29 Kasım Perşembe günü ziyaret etti.
30 Kasım 2018
Sayıştay Başkanı Seyit Ahmet Baş, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’yı 29 Kasım Perşembe günü ziyaret etti.
30 Kasım 2018
Üniversitemiz eski Rektörlerinden Prof. Dr. Fevzi Sürmeli, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’yı 29 Kasım Perşembe ziyaret etti.
29 Kasım 2018
Türk Yükseköğretim Sisteminin köklü öğretim kurumları arasında yer alan Üniversitemiz, 60’ıncı kuruluş yılını Rektörümüz Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’nın verdiği
29 Kasım 2018
Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü, Sinema ve Televizyon Anabilim Dalında hazırlanan bir doktora tezinden üretilen cihaza, Türk Patent ve Marka Kurumu tarafından patent verildi.
28 Kasım 2018
Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi'nin düzenlediği panel, Öğrenci Merkezi Salon 2009’da, 28 Kasım Çarşamba günü gerçekleştirildi.
28 Kasım 2018
Mevlid-i Nebi Haftası kapsamında düzenlenen “Hz. Peygamber ve Gençlik” başlıklı konferans, 27 Kasım Salı günü Üniversitemiz Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirildi.
28 Kasım 2018
“Dr. Mahfi Eğilmez ile Ekonomiye Bakış” başlıklı konferans, 27 Kasım Salı günü İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Amfi 2’de gerçekleştirildi.
26 Kasım 2018
Rektörümüz Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, İstanbul’da meydana gelen helikopter kazasında şehit olan ve yaralanan askerlerimiz için bir mesaj yayımladı.
26 Kasım 2018
“beIN AKADEMİ” projesi imza töreni ve tanıtım toplantısı 26 Kasım Pazartesi günü İstanbul Point Barbaros Otel’de gerçekleştirildi.