24 Kasım 2018
Rektörümüz Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü dolayısıyla bir mesaj yaymladı.
23 Kasım 2018
Rektörümüz Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
22 Kasım 2018
Üniversitemiz Hukuk Fakültesi tarafından 22 Kasım Perşembe günü Hukuk Fakültesi Seminer Salonu’nda, “Kişisel Koruyucu Donanımı Eğitimi” düzenlendi.
22 Kasım 2018
Şoförler Odası Başkanı Suat Er, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’yı ziyaret etti.
22 Kasım 2018
Ak Parti Gençlik Kolları Av. Fatih Özata, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’ya nezaket ziyaretinde bulundu.
22 Kasım 2018
Eczacılık Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Yenilmez ve üyeleri, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’ya nezaket ziyaretinde bulundu.
22 Kasım 2018
Eskişehir Teknik Üniversitesi Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hikmet Karakoç ve ekibi, Rektörümüz Prof. Dr. Çomaklı’yı ziyaret etti.
21 Kasım 2018
’24 Kasım Öğretmenler Günü’ kutlama programı 21 Kasım Çarşamba günü Öğrenci Merkezi Salon 2016’da gerçekleştirildi.
21 Kasım 2018
“Rus Dili Olimpiyatı” 18 Kasım Pazar günü Rusya Federasyonu Ankara Büyükelçiliği ve Rossotrudniçestvo Federal Ajansı Türkiye Cumhuriyeti Temsilciliği'nin destekleriyle Düzenlendi.
21 Kasım 2018
Üniversitemiz ile TURÇEF-Yeminli Çevirmenlik Federasyonu arasında eğitim, sınav ve belgelendirme Protokolü̈ imzalandı.
21 Kasım 2018
ARİNKOM TTO ve TUBİTAK 1512 Teknogirişim sermayesi desteği programı uygulayıcı kuruluş olarak yeni girişimcileri ile başarılarını arttırmaya devam ediyor.