04 Aralık 2018
Türk Telekom Eskişehir İl Müdürü İlhan Aytekin, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’yı 4 Aralık Salı günü ziyaret etti.
04 Aralık 2018
Eskişehir Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dt. Kadir Gördeli, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’yı 4 Aralık Salı günü
04 Aralık 2018
Çocukların Matematik Atölyesi’nde sayılar, işlemler ve geometri öğrenme alanlarına yönelik modüllere katılan 1’inci, 2’nci, 3’üncü ve 4’üncü sınıf öğrencilerine
03 Aralık 2018
Dünya Engelliler Günü’nde Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı engelli öğrencilerle akşam yemeğinde bir araya geldi.
03 Aralık 2018
Engelliler Araştırma Enstitümüz tarafından düzenlenen "Dünya Engelliler Günü Sempozyumu" 3 Aralık Pazartesi günü Öğrenci Merkezi Salon 2016’da gerçekleştirildi.
03 Aralık 2018
“Güzellik Hegemonyası ve Sosyal Medyada Görüntü” isimli söyleşi, 3 Aralık Pazartesi günü Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi Midas Salonunda gerçekleştirildi.
03 Aralık 2018
Üniversitemizin 60’ıncı ve Eczacılık Fakültemizin ise 50’nci kuruluş yıldönümlerinde Üniversitemiz, Hindistan Eczacılar Birliğinden uluslararası ödül aldı.
03 Aralık 2018
Üniversitemiz Edebiyat Fakültesi Sanat Tarihi Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Erol Altınsapan, Sivrihisar Belediyesi tarafından ilçede bulunan bir caddeye ismi verilerek onurlandırıldı.
03 Aralık 2018
Rektörümüz Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
02 Aralık 2018
Öğretim faaliyetleriyle adından başarıyla söz ettiren Üniversitemizin 60. kuruluş yılını YÖK Başkanımız Prof. Dr. Yekta Saraç, Twitter hesabından yayımladığı mesajla kutladı.
01 Aralık 2018
İletişim Bilimleri Fakültemizde, Radyo Televizyon Yayıncıları Meslek Birliği (RATEM) ortaklığında 30 Kasım Cuma günü konferans ve sergi açılışı gerçekleştirildi.