Kampüs

02 Kasım 2018
Beylikova Cumhuriyet Savcısı Kadir Üzen, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’ya nezaket ziyaretinde bulundu.
01 Kasım 2018
Anadolu Üniversitesi ve Eskişehir Teknik Üniversitesi iş birliği ile 1-4 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek olan 5. Uluslararası Mobilya Kongresi’nin açılışı gerçekleştirildi.
31 Ekim 2018
Polis Akademisi Öğretim Üyeleri Dr. Levent Yılmaz Prof. Dr. Mehmet Şahin ve Yargıtay Üyesi Cafer Aşık, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı'yı
31 Ekim 2018
TEGV Eskişehir Etkinlik Merkezi Yöneticisi Serpil Öztürk ve Gönüllü Uzmanı Türkan Pazı Anadolu Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’yı ziyaret etti.
31 Ekim 2018
Eskişehir Cumhuriyet Başsavcı Vekilleri Mehmet Özel, Yunus Abdullah Tokgöz ve Savaş Kılıç, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’ya nezaket
31 Ekim 2018
Yargıtay Üyesi Muhammed Yavuz, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’ya nezaket ziyaretinde bulundu.
31 Ekim 2018
KOSGEB Eskişehir İl Müdürü Tarık Yılmaz, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’ya nezaket ziyaretinde bulundu.
31 Ekim 2018
Adaleti Savunanlar Derneği (ASDER) Eskişehir İl Temsilcisi Cüneyt Tıkız ve beraberindeki heyet, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’yı ziyaret etti.
31 Ekim 2018
Alpu Belediye Başkanı Rauf Demirtaş, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’ya nezaket ziyaretinde bulundu.
31 Ekim 2018
Üniversitemiz İletişim Bilimleri Fakültesinin desteği ve ESOGÜ ile Eskişehir İl Sağlık Müdürlüğü iş birliğiyle “İnme Farkındalık Projesi” başlatıldı.
30 Ekim 2018
Üniversitemiz Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (TÖMER) öğrencileri, 27 Ekim Cumartesi günü Anadolu Üniversitesi Yeni Yemekhanesinde gerçekleştirilen kahvaltı ile bir araya