06 Kasım 2018
Havacılık Parkı, bilim iletişimini gerçekleştirmek üzere 4004 Doğa Eğitimi ve Bilim Okulları kapsamında hazırlanan projeyle ‘’Minik Havacılar Uçmayı Öğreniyor-2’’ adlı
05 Kasım 2018
Anadolu Üniversitesi Sinema Anadolu'da 5 Kasım Pazartesi günü düzenlenen 10.Uluslararası Kaligrafi ve Tipografi Konferansı’nın açılışı gerçekleştirildi.
04 Kasım 2018
Rektörümüz Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, Ara Sınavlar öncesinde sınavlarına hazırlanan öğrencilerin evlerine çat kapı ziyarette bulundu.
04 Kasım 2018
Üniversitemiz, Dünya Üniversiteler Sıralamasında geçtiğimiz yıla göre 9 basamaklık bir ilerleme kaydederek önemli bir başarıya imza attı.
02 Kasım 2018
Ülkü Ocakları Erzurum İl Başkanı Haktan Genç, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’yı 2 Kasım Cuma günü ziyaret etti.
02 Kasım 2018
BBP Tepebaşı İlçe Başkanı Salim Acabay, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’yı 2 Kasım Cuma günü ziyaret etti.
02 Kasım 2018
Eskişehir Valiliği İl Göç İdaresi Müdürü Gökhan Akyıldız ve beraberindeki heyet, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’ya nezaket ziyaretinde
02 Kasım 2018
Ankara Gölbaşı Hâkimi Ahmet Güven Uslu, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’ya nezaket ziyaretinde bulundu.
02 Kasım 2018
“KOSGEB Destekleri Hakkında Bilgilendirme Toplantısı” 1 Kasım Perşembe günü Üniversitemiz Kongre Merkezi Salon Anadolu’da gerçekleştirildi.
02 Kasım 2018
Üniversitemiz ile Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) arasında iş birliği protokolü imzalandı.
02 Kasım 2018
Afganistan Cumhurbaşkanlığı Gençlerden ve Spordan Sorumlu Danışmanı Nurullah Mahmutoğlu, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Çomaklı’ya nezaket ziyaretinde bulundu.