16 Ekim 2023
Eskişehir Muharip Hava Kuvveti Komutanı Orgeneral İsmail Güneykaya, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal’a iadeiziyarette bulundu.
16 Ekim 2023
“Oyun ve Animasyon Geliştirme Merkezi” başlıklı oyun geliştirme yarışması, Öğrenci Merkezi’nde gerçekleştirildi.
16 Ekim 2023
Anadolu Üniversitesi Arge ve İnovasyon Koordinasyon Merkezi (ARİNKOM) tarafından düzenlenen Avrupa Birliği Simülasyonu gerçekleştirildi.
16 Ekim 2023
2. Süreyya Ağaoğlu Makale Yarışmasında, Anadolu Üniversitesi Hukuk Fakültesi 4. sınıf öğrencisi Elif Yıldız birincilik ödülünü almaya hak kazandı.
15 Ekim 2023
"Yeni Bir Turist Türü Olarak Dijital Göçebeler" projesi açılış toplantısı Turizm Fakültesi'nde gerçekleştirildi.
13 Ekim 2023
Eskişehir Sigorta Acenteleri Derneği tarafından düzenlenen “Son Gelişmeler Işığında Türk Sigorta Sektörünün Genel Görünümü” panel, Anadolu Üniversitesi ev sahipliğinde
13 Ekim 2023
TÜBİTAK BİDEB tarafından yürütülen 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı 2023 yılı 1. Dönemi kapsamında Anadolu Üniversitesi lisans öğrencilerinin
13 Ekim 2023
Mezun Yüzler Projesi’yle İİBF mezunlarının kendi programlarında öğrenim görmekte olan öğrencilerle buluşması hedefleniyor.
13 Ekim 2023
11. Üniversiteler Psikolojik Danışma ve Rehberlik Sempozyumu, "Psikolojik Yardım Hizmetlerinde Teknoloji Kullanımı" başlığı ile Anadolu Üniversitesi’nin ev sahipliğinde başladı.
12 Ekim 2023
Anadolu Üniversitesi Kariyer Merkezi (ANAKARİYER) tarafından, Uluslararası İlişkiler Birimini (UİB) tanıtma ve Uluslararası Değişim Programları bilgilendirme toplantısı düzenlendi.
12 Ekim 2023
Eczacılık Fakültesi projesi TÜBİTAK tarafından desteklenmeye hak kazandı.