02 Ekim 2023
Anadolu Üniversitesi 2023-2024 Akademik Yılı Açılış Töreni, Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi Opera ve Bale Salonu’nda gerçekleştirildi.
29 Eylül 2023
AAOU 2023 kapsamında İstanbul’da bulunan Japonya Açık Üniversitesi Rektörü Prof. Masaya Iwanaga, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal ile bir araya geldi.
28 Eylül 2023
Anadolu Üniversitesi Türk Dünyası Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde “Türk Dünyası’nda Bilim ve Kültür Konferansı” gerçekleştirildi.
26 Eylül 2023
Anadolu Üniversitesi öğrencilerine sağladığı kolaylıklara yenisini ekleyerek Unication Eğitim A.Ş. ile Pingpong telefon uygulaması iş birliği protokolü imzaladı.
23 Eylül 2023
“Oyun ile Matematik Kutusu” matematiği erken yıllardan itibaren çocuklara eğlenceli ve somut yaşantılar yoluyla sunmak amacıyla üretildi.
22 Eylül 2023
Türkiye Cumhuriyeti Yükseköğretim Kurulu Üniversiteler Arası Kurul Başkanlığı (ÜAK) Sanat Dalları Eğitim Konseyi (SDEK) Ortaokul ve Lise Müdürlükleri Konservatuarlar Alt Komisyonu
22 Eylül 2023
“Türkiye'den Silikon Vadisine Yazılımcı Göçü: Diasporik Ağlar Üzerinden Mesleki İş Birliği İmkanları ve Türkiye Kalkınmasına Etkileri" başlıklı TÜBİTAK 1001 projesi
22 Eylül 2023
Asya ve Avrupa için önemli iki konferansa bir hafta arayla iki kıtanın kesiştiği İstanbul’da ev sahipliği yapacak.
21 Eylül 2023
Marmara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kurt, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal’ı makamında ziyaret etti.
21 Eylül 2023
“Menüyü Sen Belirle” anketiyle, akademik yılın ilk öğle yemeği menüsü yine öğrencilerin tercihine sunuldu.
21 Eylül 2023
Dil, konuşma, ses ve yutma bozuklukları olan bireylere hizmet veren Dil ve Konuşma Bozuklukları Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezinde (DİLKOM) yeni dönem terapi ve değerlendirme