01 Mart 2022
TBMM 28. Başkanı ve Türk Devletleri Teşkilatı Aksakallılar Heyeti Başkanı Binalı Yıldırım çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Eskişehir’e geldi.
01 Mart 2022
Anadolu Üniversitesi Eczacılık Fakültesi birinci sınıf öğrencileri için düzenlenen ve üniversitemizin bir geleneği haline gelen Önlük Giyme Töreni 1 Mart günü Atatürk Kültür
01 Mart 2022
Erasmus+ Öğrenci Değişim Programı ile Anadolu Üniversitesine gelen öğrenciler için “Oryantasyon Toplantısı” düzenlendi.
28 Şubat 2022
Ulusal kültürün varlıklarını yaygınlaştırmayı, genç kuşaklara aktarmayı ve farkındalık yaratmayı görev edinen Anadolu Üniversitesi Halkbilim Araştırmaları Merkezi
28 Şubat 2022
Bu yıl 7.si düzenlenen Yöntem ve Öğretimde İyi Örnekler Çalıştayı’nın kapanış töreni Eğitim Fakültesi E Blok Konferans Salonu’nda yapıldı.
28 Şubat 2022
Açıköğretim Sisteminin kuruluşunun 40. yılını kutlayan Anadolu Üniversitesi, uluslararası alanda önemli bir açılıma daha imza attı.
25 Şubat 2022
Rektörümüz Prof. Dr. Fuat Erdal, “Türklerin Mirası Projesi: Selçuklu Medeniyeti Müzesi Müşterek Fikirler Çalıştayı” için bulunduğu Konya’da bir dizi ziyarette bulundu.
25 Şubat 2022
Anadolu Üniversitesi Türk Dünyası Uygulama ve Araştırma Merkezi (TÜDAM), Türk Dünyası ülkelerinin kültürel zenginliğine önemli katkılar sunmaya devam ediyor.
24 Şubat 2022
Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi 2021-2022 Bahar Dönemi Seminerleri hız kesmeden devam ediyor.
23 Şubat 2022
Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi tarafından düzenlenen ve bu yıl yedincisi gerçekleştirilen “Sınıf Yönetimi ve Öğretimde İyi Örnekler Çalıştayı” Eğitim Fakültesi
23 Şubat 2022
“Yaşam Boyu Öğrenme” felsefesini ilke edinmiş Anadolu Üniversitesi, 2011 yılında bünyesinde kurmuş olduğu Çocuk Üniversitesi ile 7-17 yaş aralığındaki çocuk ve gençlere eğitim