21 Mart 2022
Anadolu Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Konferans Salonu’nda, Sosyal Hizmetler Haftasına özel olarak “Dünya Sosyal Hizmet Günü Konferansı” düzenlendi.
21 Mart 2022
Baharın habercisi olarak kabul edilen ve Orta Asya’dan Balkanlar’a kadar çok geniş bir coğrafyada kutlanan Nevruz Bayramı, Eskişehir’de Üniversitemizin ev sahipliğinde kutlandı.
18 Mart 2022
Turizm Fakültesi Turizm Eğitimi Değerlendirme ve Akreditasyon Kurulu’na (TURAK) yaptığı başvuru ile tüm programları için akreditasyon belgesi almaya hak kazandı.
17 Mart 2022
UİB faaliyete geçtiği 2003 yılından itibaren yaşam boyu öğrenme odaklı bir dünya üniversitesi olma vizyonunu, birçok ülkeye ve öğrenciye aktarmaya devam ediyor.
17 Mart 2022
16 Mart 1998 tarihinde yabancı müzik yayını yapan bir radyo istasyonu olarak Anadolu Üniversitesi bünyesinde kurulan Radyo A, 24’üncü yaşını kutluyor.
16 Mart 2022
“Eğitimde Biz Bize” seminerlerinin üçüncüsü “Dijital Medyada Manipülatif Unsurları Sorgulama” adlı seminer, Prof. Dr. Suzan Duygu Erişti tarafından Eğitim Fakültesi Konferans
16 Mart 2022
“Fitoterapi” adıyla bilinen ve Tamamlayıcı Tıp Uygulamaları arasında yer alan “Bitkilerle Tedavi” bilimi konusunda Anadolu Üniversitesi de yıllardır eğitim ve çalışmalarına devam
15 Mart 2022
Anadolu Üniversitesi Senfoni Orkestrası, Şef Murat Göktaş yönetiminde, solist Özgün (Vokal) ile birlikte yer aldıkları konsere sanatseverler yoğun ilgi gösterdi.
14 Mart 2022
Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü; nitelikli araştırmalara ve yayınlara öncülük etmeyi uluslararası standartlarda eğitim hizmeti sunarak evrensel eğitim anlayışına yön
13 Mart 2022
Anadolu Üniversitesi Kariyer Merkezi ve Edebiyat Fakültesi tarafından ortak düzenlenen “Voyage Torba Otel Tanışma Etkinliği” Prof. Dr. Taciser Tüfekçi Sivas Salonu’nda
10 Mart 2022
“100. Yılında Gençlik Perspektifi” söyleşisi Anadolu Üniversitesi Öğrenci Merkezi Salon 2016’da gerçekleştirildi.