10 Mart 2022
Anadolu Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri için “Geleneksel Ceket Giydirme Töreni” düzenlendi.
09 Mart 2022
Anadolu Üniversitesi ilgilileri bilgilendirmek amacıyla 2021-2022 öğretim yılında da çevrim içi ve fiziksel olarak gerçekleştirilen eğitim fuarlarında yer almaya devam ediyor.
08 Mart 2022
Üniversitemizde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında “2021 Yılı Ar-Ge ve İnovasyonda Kadın Zirvesi Ödül Töreni” düzenlendi.
07 Mart 2022
Anadolu Üniversitesi altmış yılı aşkın deneyimiyle kaliteli akademik eğitimini dünyanın her köşesine ulaştırmaya çalışıyor.
04 Mart 2022
Allama Iqbal Açık Üniversitesi (AIOU) Rektörü Prof. Dr. Zia Ul-Qayyum ve beraberindeki heyet, açık ve uzaktan eğitim alanında kurulacak iş birlikleri kapsamında ziyaret gerçekleştirdi.
03 Mart 2022
Eskişehir Olgunlaşma Enstitüsü tarafından hazırlanan "Yedi İklim Yedi Coğrafyada Bizim Yunus'a Vefa" projesinin son sergisi TBMM’nin ev sahipliğinde gerçekleştirildi.
03 Mart 2022
Tazelenme Üniversitesi, Türkiye’ye özgü, dünyada da örnek teşkil edecek bir yaşlı üniversitesi modeli geliştirilmesi amacıyla farklı şehir ve kampüslerde eğitim vermeye devam ediyor.
02 Mart 2022
Anadolu Üniversitesi Ocak ve Çörek Uygulama Mutfakları Açılış Töreni, Anadolu Üniversitesi Eskişehir Meslek Yüksekokulu'nda gerçekleştirildi.
02 Mart 2022
ÜYEP, üstün yetenekli öğrencilere örgün eğitimlerine ek olarak bireysel farklılıklarına uygun ve bilimsel temellere dayanan destekleyici eğitim etkinlikleri sunmayı amaçlıyor.
02 Mart 2022
Anadolu Üniversitesi özel gereksinimli öğrencilerin “Kariyer Planlama” ders modüllerinden yararlanmalarını sağlamak adına videolarda işaret dili ve altyazı desteği hazırladı.
02 Mart 2022
İİBF, 2021-2022 Öğretim Yılı Bahar Döneminde ders kataloglarına “Data Analytics, Business Intelligence & Process” isimli yeni bir ders ekledi.