21 Şubat 2022
Türkiye’de ilk defa Anadolu Üniversitesi bünyesinde kurulan DİLKOM, kurulduğu günden bugüne dil, konuşma, ve ses ve yutma bozukluğu olan bireylere hizmetler sunmaya devam ediyor.
20 Şubat 2022
Üniversitelerin eğitim öğretim faaliyetleriyle bunlara bağlı çıktılarının incelendiği raporda Anadolu Üniversitesi, beş farklı başlıkta ilk üçte yer alma başarısı gösterdi.
19 Şubat 2022
Anadolu Üniversitesi İşitme Engelli Çocuklar Eğitim, Araştırma ve Uygulama Merkezi (İÇEM) işitme engelli çocukların nitelikli eğitimi için çalışmaya devam ediyor.
19 Şubat 2022
Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi 2021-2022 Bahar Dönemi Seminerleri başladı.
18 Şubat 2022
​Anadolu Üniversitesi, bir dünya üniversitesi olma vizyonu ve öğrencilerinin yaşam kalitesini arttırmayı önceleyen misyonuyla fark yaratmaya devam ediyor.
16 Şubat 2022
Anadolu Üniversitesi, Türkiye’de yine bir ilki gerçekleştirerek “Çevrimiçi Öğrenci Toplulukları” ile öğrencilere sanal ortamlar üzerinden katılabilme olanağı sağlıyor.
14 Şubat 2022
Anadolu Üniversitesi, Açıköğretim Fakültesi, A. Ü. Kütüphanesi ve BAUM gibi Üniversitenin farklı birimlerinin eşgüdümlü çalışması ile Açık Kütüphane oluşturdu.
10 Şubat 2022
“Senin İçin Seferbiriz” teması altında 2020 yılından bu yana yürütülen Staj Seferbirliği Programı 3. yılında, ülkemizin istihdam politikaları paralelinde genişletildi
09 Şubat 2022
Türkiye'yi raylı sistemler alanında dünyanın sayılı merkezlerinden birisi haline getirecek olan URAYSİM projesi ile ilgili çalışmalar Anadolu Üniversitesi yürütücülüğünde devam
08 Şubat 2022
Anadolu Üniversitesi, Azerbaycan’da yürüttüğü yükseköğretim hizmetlerini genişleterek sürdürmeye devam ediyor.
03 Şubat 2022
Anadolu Üniversitesi, Sakarya Üniversitesi ve İstanbul Teknik Üniversitesi’nin iş birliği ile yapılan Araştırma Seminerleri (ARSEM) Kış Dönemi eğitimleri sertifika takdim töreni