Kampüs

18 Ekim 2020
Asperger Sendromunun özellikleri, sendromlu bireylerin yaşam boyu karşılaşabilecekleri durumlar ve çözüm önerileri üzerine Türkiye’de yazılmış ilk bilimsel kitap yayınlandı.
18 Ekim 2020
SODİGEM, eğitim ve öğretim süreçlerinde yaşanan dijital dönüşüm üzerine yaptığı çalışmalarla öğretmenlere büyük destek sağlıyor.
18 Ekim 2020
Turizm Destinasyon Yönetimi Derneği’nden Dilek Girgin ve Yavuz Can Yazıcı, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal’ı ziyaret etti.
18 Ekim 2020
“Girişimci Adımlar Yetkin Eller–(GAYE)” programı “Etkili Sunum Teknikleri” yarışması finali, Anadolu Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleşti.
18 Ekim 2020
Erasmus öğrenci hareketliliği ile Anadolu Üniversitesi’ne gelen öğrenciler Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal ile buluştu.
18 Ekim 2020
Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Eskişehir’e gelen Sri Lanka Büyükelçisi Mohamed Rizvi Hassen, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal’ı ziyaret etti.
18 Ekim 2020
Anadolu Üniversitesi Psikolojik Danışma ve Rehberlik Merkezi Öğretim Görevlisi Dr. Ömer Özer'in de yer aldığı çalışma grubu, pandemi kaynaklı stresle mücadele edecek bir yazılım
11 Ekim 2020
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal, Belarus Cumhuriyeti Türkiye Cumhuriyeti Olağanüstü ve Tam Yetkili Büyükelçisi Viktor Vasilyeviç Rıbak'ı ağırladı.
11 Ekim 2020
Hacı Bayram Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Tekin ve Ak Parti eski Milletvekili Erdoğan Özegen, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal’ı ziyaret etti.
08 Ekim 2020
Rektör Erdal, Emekli Büyükelçi Hulusi Kılıç, Azerbaycan İş Adamları Derneği Başkanı Cemal Yangın ve Anadolu Üniversitesi Azerbaycan Programları Koordinatörü Azer Hatemov'u
08 Ekim 2020
Anadolu Üniversitesi, 5. İstanbul Uluslararası Buluş Fuarı (ISIF'20) kapsamında düzenlenen Uluslararası Buluş Yarışması'nda kazandığı ödüllerle büyük bir başarıya imza attı.