02 Aralık 2019
Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanlık Toplantı Salonunda 28 Kasım Perşembe günü “Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Eğitim Semineri” gerçekleştirildi.
02 Aralık 2019
Sosyal Medya Kulübünün düzenlediği “Com.Week” etkinliğinin ikinci günü de Atatürk Kültür ve Sanat Merkezinde devam etti.
02 Aralık 2019
Sosyal Medya Kulübü tarafından düzenlenen "Com.Week" etkinliği kapsamında "Sen Yönet" başlıklı söyleşi, 1 Aralık Pazar günü Anadolu Üniversitesi Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi'nde
02 Aralık 2019
Sosyal Medya Kulübü'nün "Com.Week" etkinliği kapsamında düzenlemiş olduğu ve iki gün süren etkinliğin ikinci gününde Youtube yayıncısı Gözde Tezer vardı.
02 Aralık 2019
Anadolu Üniversitesi Sosyal Medya Kulübü tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen “Com.Week” adlı etkinliğin ilk söyleşisi, 30 Kasım Cumartesi günü AKM'de gerçekleşti.
02 Aralık 2019
Üniversitemiz öğrenci kulüplerinden Sosyal Medya Kulübünün düzenlediği "ComWeek" etkinliğine "Riot Games Marka Menejeri" Ödül Küçük katıldı.
02 Aralık 2019
Anadolu Üniversitesi Kariyer Kulübü, “Bir Hayal Bir Hayat Kur” sloganıyla ‘Finans Career’ etkinliği düzenlendi.
01 Aralık 2019
Anadolu Üniversitesi Girişimcilik Kulübü tarafından düzenlenen ''Girişimcilik, İnovasyon ve Yaratıcılık'' eğitimi, 29 Mayıs Cuma günü Kongre Merkezi Kırmızı Salon'da
30 Kasım 2019
Sayıştay Başkanı Seyit Ahmet Baş, "Muhasebe-Denetim Mesleği, Geçmişi, Bugünü ve Geleceği" konferansında öğrencilerle bir araya geldi.
29 Kasım 2019
Anadolu Üniversitesi Denetim Kulübü tarafından hazırlanan “Kim Korkar Denetimden?” eğitimi 28 Kasım Perşembe günü Kongre Merkezi Mavi Salon’da gerçekleştirildi.
29 Kasım 2019
Anadolu Üniversitesi Stratejik Araştırmalar Merkezi (ANASAM) tarafından düzenlenen ANASAM Söyleşileri’nin ilk etkinliğinde “Ekonomi Güvenliği” konusu ele alındı.