07 Aralık 2019
“Kişisel Verilerin Korunması Alanında Yeni Gelişmeler” sempozyumunun öğleden sonra programı Anadolu Üniversitesi'nde gerçekleştirildi.
07 Aralık 2019
"Bu Kulüpte Bir İş Var" etkinliği katılım belgesi töreni, 6 Aralık Cuma günü Anadolu Üniversitesi Şener Şen Kültür Salonu’nda gerçekleştirildi.
06 Aralık 2019
Anadolu Üniversitesi, 5-8 Aralık tarihleri arasında ATO Congresium’da ziyaretçilerini ağırlayan Türkiye Kooperatifler Fuarı’na katılıyor.
06 Aralık 2019
Anadolu Üniversitesi (SODİGEM),Eskişehir merkezi ve ilçelerindeki lise öğrencilerine yönelik sosyal medya ve dijital güvenlik eğitimlerine başladı.
05 Aralık 2019
Anadolu Üniversitesi ve Eskişehir Sanayi Odası (ESO) işbirliğiyle "Kişisel Verilerin Korunmasında Yeni Gelişmeler" sempozyumu 5 Aralık Perşembe günü gerçekleştirildi.
05 Aralık 2019
İşletme Yönetimi Konferansı, 2 Aralık Pazartesi günü, Anadolu Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.
05 Aralık 2019
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, yine öğrencilerin davetine kayıtsız kalmayarak evlerinde ziyaret etti.
04 Aralık 2019
Anadolu Üniversitesi yönetimi ve üniversitemiz engelli öğrencileri, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında düzenlenen akşam yemeğinde bir araya geldi.
04 Aralık 2019
Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sisteminden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Selim Başar, Anadolu Üniversitesi radyosu Radyo A'ya konuk oldu.
04 Aralık 2019
Anadolu Üniversitesi Sosyal Medya ve Dijital Güvenlik Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (SODİGEM) sosyal medya ve dijital güvenlik eğitimlerine devam ediyor.
04 Aralık 2019
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, FETÖ paylaşımları ve Sosyal Medya Eğitimlerini konu alan bir basın toplantısı düzenledi.