09 Aralık 2019
Prof. Dr. Cahit Talas Sosyal Politika Ödülü” kapsamında, Anadolu Üniversitesi’nden 1 tez ödüle değer görülürken, 2 tez de övgüye değer görüldü
09 Aralık 2019
Anadolu Üniversitesi İletişim Kulübü tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen, “Gamer Zirvesi”nin son oturumu 8 Aralık Pazar günü gerçekleştirildi.
08 Aralık 2019
Anadolu Üniversitesi İletişim Kulübü’nün düzenlemiş olduğu “Gamer Zirvesi 2” etkinliği 8 Aralık Pazar günü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirildi.
08 Aralık 2019
Anadolu Üniversitesi Hukuk Akademisi Kulübü tarafından düzenlenen “Hukukta Kariyer Günü” etkinliğine katılan Kamu Denetçisi Sadettin Kalkan, kendi kariyer hikayesini öğrencilerle
08 Aralık 2019
Anadolu Üniversitesi Hukuk Akademisi Kulübü 7 Aralık Cumartesi günü “Hukukta Kariyer Günü” etkinliği düzenledi.
08 Aralık 2019
Anadolu Üniversitesi Hukuk Akademisi Kulübü tarafından düzenlenen “Hukukta Kariyer Günü” etkinliği alanında uzman birçok önemli ismi öğrencilerle bir araya getirdi.
08 Aralık 2019
“Kişisel Gelişim Semineri” 7 Aralık Cumartesi günü gerçekleştirildi.
08 Aralık 2019
Eskişehir Cumhuriyet Başsavcısı Murat İrcal, Anadolu Üniversitesi Hukuk Akademisi Kulübü’nün düzenlediği “Hukukta Kariyer Günü” konferansı kapsamında öğrencilerle bir araya
08 Aralık 2019
Anadolu Üniversitesi İletişim Kulübü’nün düzenlemiş olduğu Gamer Zirvesi, 7 Aralık Cumartesi günü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi Opera ve Bale Salonu’nda gerçekleştirildi.
08 Aralık 2019
Bilgisayar oyunları alanında uzman kişileri Anadolu Üniversitesi öğrencileriyle buluşturan “Gamer Zirvesi 2” etkinliği bu kez Twitch ve YouTube içerik üreticisi Duygu Köseoğlu’nu
08 Aralık 2019
Anadolu Üniversitesi İletişim Kulübü’nün bu yıl ikincisini düzenlediği “Gamer Zirvesi” etkinliğinin ilk gününe,Dlive’ın kurucuları Metin Redjepi ve Cemal Sevindik konuk oldu.