08 Aralık 2019
Anadolu Üniversitesi Hukuk Akademisi Kulübünün düzenlenen “Hukukta Kariyer Günü” etkinliğine katılan Beyoğlu 57. Noteri Hatice Uşaklıoğlu, yabancı dilin meslek hayatında çok
07 Aralık 2019
Anadolu Üniversitesi öğrenci kulüplerinden, İletişim Kulübünün düzenlediği "Gamer Zirvesi 2" ye E-Spor ve Twich dünyasının 3 ünlü isimi katıldı.
07 Aralık 2019
Anadolu Üniversitesi öğrenci kulüplerinden İletişim Kulübünün düzenlediği "Gamer Zirvesi 2" nin konuğu, yerli sermayenin önemli şirketlerinden birisi olan "Monster Notebook" oldu.
07 Aralık 2019
Anadolu Üniversitesi Hukuk Akademisi Kulübü tarafından düzenlenen "Hukukta Kariyer Günü" etkinliği kapsamında, Anayasa Mahkemesi Üyesi Prof.Dr. Engin Yıldırım öğrencilerle bir araya
07 Aralık 2019
Anadolu Üniversitesi Hukuk Akademisi Kulübü’nün düzenlediği “Hukukta Kariyer Günü” etkinliğinde Danıştay Üyesi Doç. Dr. Gürsel Özkan öğrencilerle bir araya geldi.
07 Aralık 2019
Anadolu Üniversitesi Hukuk Akademisi Kulübü tarafından düzenlenen “Hukukta Kariyer Günü” etkinliğine katılan Avukat Tansu Akın, tecrübelerini öğrencilerle paylaştı.
07 Aralık 2019
Anadolu Üniversitesi Hukuk Akademisi Kulübü tarafından düzenlenen “Hukukta Kariyer Günü” adlı etkinlik kapsamında, “Türkiye’de Kaymakam Olmak” başlıklı söyleşi gerçekleşti.
07 Aralık 2019
Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) tarafından her yıl 5 Aralık tarihinde düzenlenen Dünya Gönüllüler Günü etkinlerinden birine Eskişehir ev sahipliği yaptı.
07 Aralık 2019
Anadolu Üniversitesi Öğrenci Kulüpleri Koordinatörlüğü tarafından kurulan Uluslararası Öğrenci Kulübü tanışma kahvaltısında bir araya geldi.
07 Aralık 2019
Kamu Denetçisi Sadettin Kalkan, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’yı 7 Aralık Cumartesi günü makamında ziyaret etti.
07 Aralık 2019
Anadolu Üniversitesi Hukuk Akademisi Kulübü tarafından düzenlenen “Hukukta Kariyer Günü” etkinliği Anadolu Üniversitesi Öğrenci Merkezi Salon 2016’da gerçekleştirildi.