04 Aralık 2019
“Çocuğa Yönelik Cinsel İhmal ve İstismarı Önleme” eğitimi 3 Aralık Salı günü Yunus Emre Sağlık Hizmetleri Yüksek Okulu 402 numaralı derslikte gerçekleştirildi.
04 Aralık 2019
“Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Hizmetleri Bağlamında Paydaş Görüşleri” isimli panel 3 Aralık Salı günü Öğrenci Merkezi Salon 2009’da gerçekleştirildi.
03 Aralık 2019
Anadolu Üniversitesi ile Özel Eğitim Kurumları Derneği ve Özel Özel Eğitim Dernekleri Federasyonu arasında 3 Aralık Salı günü işbirliği protokolü imzalandı.
03 Aralık 2019
Anadolu Üniversitesi Psikoloji ve Yaşam Kulübü tarafından "Toplumsal Cinsiyet ve Bağlanma" başlıklı bir etkinlik düzenlendi.
03 Aralık 2019
Anadolu Üniversitesi 3 Aralık Dünya Engelliler günü nedeniyle bir dizi etkinliğe ev sahipliği yaptı.
03 Aralık 2019
Anadolu Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Merkezi (PDRM)’nin düzenlediği “Girişkenlik ve Hayır Diyebilme Semineri” 2 Aralık Pazartesi günü, Kongre Merkezi Mavi
03 Aralık 2019
Sosyal Medya Kulübünün düzenlediği “Com.Week”de Kadir Doğulu fırtınası esti.
03 Aralık 2019
Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleştirilen “Com.Week” etkinliğinin ikinci gününe Geekyapar isimli youtube kanalı üyeleri Barış Kıralioğlu, Cantürk Doğan, Ömer Can Güldal ve
03 Aralık 2019
Anadolu Üniversitesi Sosyal Medya Kulübü tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen "Com.Week", GMG Garage’dan Mustafa Baranlıyı ağırladı.
03 Aralık 2019
İçişleri Bakanlığı ile Anadolu Üniversitesi arasında "Uzaktan Eğitim Platformunun e-Belediye Bilgi Sisteminde Kullanılmasına Dair İşbirliği Protokolü" imzalandı.
02 Aralık 2019
Fransız Millî Eğitim ve Gençlik Bakanlığı’nın, “Palmes Akadémiques” nişanlarından “Chevalier” ödülü, İstanbul Fransız Sarayı’nda gerçekleştirilen törenle sahiplerini