03 Eylül 2019
Eskişehir’in düşman işgalinden kurtuluşunun 97. Yıl dönümünde Anadolu Üniversitesinde “İşgal, Direniş ve Kurtuluş: Eskişehir” konferansı düzenlendi.
03 Eylül 2019
Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Sahne Sanatları Bölümü Tiyatro Anasanat Dalı yetenek sınavlarının ilk günü 2 Eylül Pazartesi günü gerçekleştirildi.
03 Eylül 2019
Eskişehir Cumhuriyet Başsavcısı Murat İrcal, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’yı 3 Eylül Salı günü ziyaret etti.
03 Eylül 2019
Eskişehir İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Uğur Bilge, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’yı 3 Eylül Salı günü ziyaret etti.
02 Eylül 2019
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, 2 Eylül Eskişehir'in Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 97. yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
31 Ağustos 2019
SODİGEM Müdürü Doç. Dr. Levent Eraslan, sosyal medya saldırganlığına karşı "nitelikli takipçi" önerisinde bulundu.
30 Ağustos 2019
SODİGEM ve Eskişehir Bahçeşehir Koleji ortaklığında düzenlenen “Sosyal Medya ve Dijital Oyunlar” konulu panel, 29 Ağustos Perşembe günü gerçekleştirildi.
29 Ağustos 2019
DHMİ Başmüdür Yardımcısı Feyzullah Çınar, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’yı 29 Ağustos Perşembe günü ziyaret etti.
29 Ağustos 2019
AK Parti Eskişehir Odunpazarı İlçe Başkanı Ali Acar, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’yı 28 Ağustos ÇArşamba günü ziyaret etti.
29 Ağustos 2019
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kâzım Uysal’ı ziyaret etti.
28 Ağustos 2019
Eskişehir Şeker Fabrikası Müdürü Ekrem Meydanlı, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’yı 28 Ağustos Çarşamba günü ziyaret etti.