28 Ağustos 2019
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, Anadolu Üniversitesi Karacahisar Kazı Alanını 27 Ağustos Salı günü ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
28 Ağustos 2019
“Eskişehir’de Yapılan İkrar ve Görgü Törenlerinin Dramatik Özelliklerinin İncelenmesi” adlı TÜBİTAK projesinin sonuç paylaşım toplantısı, 26 Ağustos Pazartesi günü yapıldı.
27 Ağustos 2019
TÜKD Eskişehir Şube Başkanı Nuran Yenilmez ve beraberindeki heyet, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’yı 27 Ağustos Salı günü ziyaret etti.
26 Ağustos 2019
Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Sahne Sanatları Bölümü Opera Anasanat Dalı yetenek sınavının ilk aşaması olan “Kulak Sınavı”, 26 Ağustos Pazartesi günü
26 Ağustos 2019
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, EMYO'ya ziyarette bulunarak 26 Ağustos Pazartesi günü öğretim elemanlarıyla bir araya geldi.
26 Ağustos 2019
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, Malazgirt Zaferi'nin 948. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
26 Ağustos 2019
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, 21 Ağustos Çarşamba günü Kanal 26’da Zafer Susoy’un sunduğu “26. Gün” programına konuk oldu.
23 Ağustos 2019
Anadolu Üniversitesi, "dijital yerli" olarak tanımlanan, bilgisayar ve teknolojilerini iyi bilen ve kullanan çocukların daha iyi eğitim alması için Anadolu 5.0 dijital eğitim modelini
23 Ağustos 2019
Devlet Konservatuvarı yetenek sınavlarının ilki olan Çalgı Yapım Bölümü sınavı, 22 Ağustos Perşembe günü Devlet Konservatuvarı Müzik Bölümü A. Adnan Saygun Salonu’nda
23 Ağustos 2019
Eskişehirspor Yönetimi Kurulu Üyeleri, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı'yı 22 Ağustos Perşembe günü ziyaret etti.
22 Ağustos 2019
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, Şırnak'ın Silopi ilçesine bağlı Körseli köyü kırsalında PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan