07 Ağustos 2019
SODİGEM Bilim Kurulu, Kurban Bayramı için yola çıkacak olan sürücülere tavsiyelerde bulundu
07 Ağustos 2019
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, 2019 YKS tercih sonuçlarının açıklanmasıyla Anadolu Üniversitesi öğrencisi olmaya hak kazanan adayları yayımladığı
07 Ağustos 2019
Rektör Çomaklı, Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yavuz Akbulut’un Tübitak Bilim, Özel Hizmet ve Teşvik Ödülleri kapsamında aldığı teşvik ödülü dolayısıyla bir mesaj
06 Ağustos 2019
Rektör Prof. Dr. Çomaklı, Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç ve Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Prof. Dr. Seyit Sertçelik ile Ankara’da bir araya geldi.
05 Ağustos 2019
Anadolu Üniversitesi ailesi, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi düzenlenen törende bir araya gelerek bayramlaştı.
01 Ağustos 2019
KOSGEB Başkanı Prof. Dr. Cevahir Uzkurt, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’yı ziyaret etti.
01 Ağustos 2019
Anadolu SODİGEM başarılarını, tanıtım lansmanı ile taçlandırdı
30 Temmuz 2019
Kütahya Valisi Dr. Ömer Toraman ve Hava Er Eğt. Tugay ve Garnizon Komutanı Hv. Tuğg. Necati Gündüz, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’yı ziyaret etti.
30 Temmuz 2019
Eskişehir Sanayi Odası (ESO) Başkanı Celalettin Kesikbaş, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’yı ziyaret etti.
30 Temmuz 2019
SODİGEM, daha güvenli bir dijital dünyayı anlatmak için Eskişehirlilerle buluşmaya devam ediyor.
30 Temmuz 2019
Anadolu Üniversitesini temsil edecek olan Taekwondo sporcuları Fatma Törehan ve Bengü Alkan, Anadolu Üniversitesi Rektör Çomaklı'yı ziyaret etti.