19 Şubat 2019
Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürü Hakan Cırıt Anadolu Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’yı 19 Şubat Salı günü ziyaret etti.
19 Şubat 2019
​Rektörümüz Çomaklı, Kamu Denetçiliği Kurumu’nun kuruluş sürecinin ve faaliyetlerinin değerlendirildiği,“6. Yılında Ombudsmanlığın Dünü, Bugünü ve Yarını” konulu
18 Şubat 2019
Üniversitemiz Eğitim Bilimleri Enstitüsü tarafından düzenlenen, “Gençlik ve Değerler” isimli söyleşi, Eğitim Bilimleri Enstitüsü Jüri salonunda gerçekleştirildi.
17 Şubat 2019
Üniversitemiz Kariyer Kulübü tarafından düzenlenen ''Kariyer Kulübü Organizasyon Ekibi İç Eğitimi'' Kongre Merkezi Salon Anadolu'da gerçekleştirildi.
15 Şubat 2019
Üniversitemiz Eczacılık Fakültesi Farmasötik Kimya Anabilim Dalı Arş. Gör. Belgin Sever’in proje yürütücülüğünü üstlendiği, “Yeni Triazolotiyadiazin Türevlerinin Tasarımı,
13 Şubat 2019
Türkiye Harp Malülü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Eskişehir Şubesi Anadolu Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’yı ziyaret etti.
13 Şubat 2019
Eskişehirspor Yönetim Kurulu Başkanı Kaan Ay ve beraberindeki heyet, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’yı ziyaret etti.
13 Şubat 2019
Türk Kütüphaneciler Derneği Eskişehir Şubesi, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’yı 13 Şubat Çarşamba günü ziyaret etti.
12 Şubat 2019
"Özel Gereksinimli Bireyler İçin Afet Risklerinin Azaltılması Çalıştayı” 12 Şubat Salı Günü Tasigo Hotel Eskişehir’de gerçekleştirildi.
11 Şubat 2019
Rektörümüz Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, İstanbul'da meydana gelen helikopter kazası dolayısıyla taziye mesajı yayımladı.
11 Şubat 2019
Üniversitemiz ve 60+ Tazelenme Üniversitesi arasında iş birliği protokolü imzalandı.