20 Kasım 2018
DSİ 25. Bölge Müdür Yardımcısı Mehmet Yalçın Çomoğlu, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’ya nezaket ziyaretinde bulundu.
19 Kasım 2018
Eskişehir Alevi Dernekleri Platformu Başkanı Hüseyin Büdüş, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’yı 19 Kasım Pazartesi günü ziyaret etti.
19 Kasım 2018
YÖK Uluslararası İlişkiler Daire Başkanı Doç. Dr. Bige Kağan Özdemir, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’ya 19 Kasım Pazartesi günü nezaket
19 Kasım 2018
“Hult Prize Tanıtım Toplantısı” 16 Kasım Cuma günü Öğrenci Merkezi Salon 2009’da gerçekleştirildi.
19 Kasım 2018
Üniversitemiz Türk Dünyası Uygulama ve Araştırma Merkezi (TÜDAM) Nörokreatif Müzik Terapi Birimi tarafından "Düüm Te Ke Düüm Tek Teek (Türk Müziği Usülleri ile Hareket)" etkinliği
19 Kasım 2018
“Müzik, Hareket, Beyin ve Müzik Terapi” konferansı 17 Kasım Cumartesi günü Üniversitemiz Türk Dünyası Bilim, Kültür ve Sanat Merkezimizde gerçekleştirildi.
16 Kasım 2018
Üniversitemiz Polis Akademisi Başkanlığı ile önemli bir protokole imza atarak yeni bir ilki daha hayata geçirmiş oldu.
16 Kasım 2018
EGM TEM Daire Başkan Yardımcısı Erdoğan Kartal, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’ya 16 Kasım Cuma günü nezaket ziyaretinde bulundu.
16 Kasım 2018
Üniversitemiz, düzenlediği Açıköğretim Sistemi Başarı Belgesi Takdim Törenleri aracılığıyla Açıköğretim öğrencilerinin Üniversitemize karşı aidiyetlik duygularını
15 Kasım 2018
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, Açıköğretim Sistemi Başarı Belgeleri Takdim Törenleri dolayısıyla son durak olarak Mardin’deydi.
15 Kasım 2018
Rektörümüz Prof. Dr. Çomaklı, bu kapsamda Mardin Valiliği Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hüsnü Bengin Efetürk’ü ziyaret etti.