15 Kasım 2018
Rektörümüz Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, Mardin'de bir dizi ziyaretlerde bulundu.
15 Kasım 2018
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, Açıköğretim Sistemi Başarı Belgeleri Takdim Törenleri Kapsamında bulunduğu Batman’da ziyaretlerde bulundu.
15 Kasım 2018
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, Açıköğretim Sistemi Başarı Belgeleri Takdim Törenleri Kapsamında Batman’daydı.
15 Kasım 2018
yurt içinde ve yurt dışında olmak üzere 50 farklı etkinliğe imza atan Üniversitemiz Açıköğretim Sistemi’nin, 52’inci durağı ise Batman oldu.
15 Kasım 2018
Rektörümüz Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, göreve gelmesinin ardından Başarı Belgesi Takdim Töreni’nin ilkini Diyarbakır'da gerçekleştirdi.
15 Kasım 2018
Rektörümüz Prof. Dr. Çomaklı, Diyarbakır’da Açıköğretim öğrencileri ve mezunlarıyla bir araya gelirken hem de şehrin önde gelenlerine nezaket ziyaretleri gerçekleştirdi.
15 Kasım 2018
Rektörümüz Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, Ali Gaffar Okkan Polis Meslek Yüksekokulu Müdürü 1.Sınıf Emniyet Müdürü Ahmet Yarım'ı ziyaret etti.
14 Kasım 2018
Üniversitemiz Eczacılık Fakültesi tarafından “Dünya Diyabet Günü” kapsamında düzenlenen konferans, 14 Kasım Çarşamba günü Eczacılık Fakültesi Konferans Salonu’nda
14 Kasım 2018
26 farklı Afrika ülkesinden gelen büyükelçi ve ticaret ataşeleri, 13 Kasım Salı günü Üniversitemiz Türk Dünyası Bilim Kültür ve Sanat Merkezi’ni ziyaret etti.
13 Kasım 2018
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, Eskişehir’de bulunan ulusal basın ve yerel gazete temsilcileriyle 13 Kasım Salı günü bir araya geldi.
13 Kasım 2018
Büro Memur-Sen Eskişehir İl Başkanı Ali Selim Aktaş, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’yı 13 Kasım Salı günü ziyaret etti.