12 Kasım 2018
Polis Amirleri Eğitimi Merkezi Müdürü Vekili Prof. Dr. Orçun İmga, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’yı 12 Kasım Pazartesi günü ziyaret etti.
12 Kasım 2018
AÇÖV, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Şafak Ertan Çomalı'yı 12 Kasım Pazartesi günü ziyaret etti.
12 Kasım 2018
Gazi Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 80. yılında Anadolu Üniversitesi tarafından çeşitli etkinliklerle anıldı.
09 Kasım 2018
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete irtihalinin 80. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
09 Kasım 2018
Eskişehir’de, aralarında İçişleri Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Tayyip Sabri Erdil’in de bulunduğu protokol, TEI-TUSAŞ Motor Sanayii A.Ş. tesislerinde bir araya geldi.
09 Kasım 2018
MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter ve beraberindeki heyet, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’ya nezaket ziyaretinde bulundu.
09 Kasım 2018
TURÇEF Başkanı Serhat Kunar, As Başkanı Müjgan Cingöz ve beraberindeki heyet, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’yı ziyaret etti.
09 Kasım 2018
Üniversitemiz Açıköğretim Fakültesi (AÖF) Dekanlığı tarafından geçtiğimiz yıl farklı programlarda dereceye giren öğrenciler ile 8 Kasım Perşembe günü tanışma toplantısı
09 Kasım 2018
İçişleri Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Tayyip Sabri Erdil, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’yı 8 Kasım Perşembe günü ziyaret etti.
08 Kasım 2018
“Poster Sharing Day” sergisi 7 Ekim Çarşamba günü Yabancı Diller Yüksekokulumuzda gerçekleştirildi.
07 Kasım 2018
Üniversitemiz Hukuk Fakültesi ve Eskişehir Barosu iş birliği ile düzenlenen “Yaz Stajı Programı”nın sertifika töreni, 7 Kasım Çarşamba günü Hukuk Fakültesi Amfi 3’te