13 Kasım 2018
Prof. Dr. Muhittin Şimşek, günümüz ekonomisinin anahtarı bilgiyi katma değere çeviren teknoloji üretiminin nasıl yapılacağını Devrim arabaları örneği üzerinden anlattı.
13 Kasım 2018
20. Anadolu Üniversitesi Uluslararası Eskişehir Film Festivali’nin açılış töreni, 16 Kasım Cuma günü Sinema Anadolu’da gerçekleştirildi.
13 Kasım 2018
DMO Eskişehir Bölge Müdürü Hayati Kayabaş, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’ya 13 Kasım Salı günü nezaket ziyaretinde bulundu.
13 Kasım 2018
ESİMDER Başkanı Mustafa Özkan ve beraberindeki heyet, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’yı 13 Kasım Salı günü ziyaret etti.
13 Kasım 2018
AA Bursa Bölge Müdürü Zafer Akpınar ve AA Eskişehir Büro Sorumlusu Tarkan Demir, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’yı 13 Kasım Salı günü
12 Kasım 2018
ESGAZ Genel Müdürü Engin Ataman, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’ya 12 Kasım Pazartesi günü nezaket ziyaretinde bulundu.
12 Kasım 2018
Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak ve beraberindeki heyet, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’yı 12 Kasım Pazartesi günü ziyaret etti.
12 Kasım 2018
Üniversitemiz, kuruluşunun 60’ıncı yılında da Açıköğretim Sisteminin başarılı öğrencileriyle buluşmaya ve başarı belgelerini bulundukları illerde düzenledikleri törenlerle
12 Kasım 2018
Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’yı 12 Kasım Pazartesi günü ziyaret
12 Kasım 2018
Alpu Kaymakamı Ömer Özbay, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’ya 12 Kasım Pazartesi günü nezaket ziyaretinde bulundu.
12 Kasım 2018
Eskişehir Kamu Daireleri Müdürleri, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı'yı 12 Kasım Pazartesi günü ziyaret etti.