12 Ekim 2023
“Milli Mücadele’nin Siyasi ve Askeri Örgütlenmesi” başlıklı konferans gerçekleştirildi.
11 Ekim 2023
Anadolu Üniversitesi Kariyer Merkezi (ANAKARİYER) ve Eskişehir İŞKUR İl Müdürlüğü İŞ KULÜBÜ ile birlikte düzenlenen “Biz Kimiz: İŞKUR” etkinliği Öğrenci Merkezi Yunus Emre
09 Ekim 2023
Uluslararası Öğrenci Oryantasyon Toplantısı” Öğrenci Merkezi Nasreddin Hoca Salonu’nda gerçekleştirildi.
09 Ekim 2023
“Dünyanın en etkili bilim insanları listesinde” Anadolu Üniversitesi öğretim üyeleri başarılarıyla her yıl listede yer almaya devam ediyor.
07 Ekim 2023
“TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması”nda Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi öğrencileri farklı kategorilerde ödül almaya hak kazandı.
06 Ekim 2023
Anadolu Üniversitesi ve İstanbul Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Arasında İŞKUR Kampüs Hizmetlerine ilişkin işbirliği protokolü imzalandı.
05 Ekim 2023
Erken Çocuklukta Müdahale Derneği 'nin Anadolu Üniversitesi Engelliler Araştırma Enstitüsü ve EDEV ile birlikte düzenlediği 7.UDEMKO Anadolu Üniversitesi Öğrenci Merkezinde başladı.
05 Ekim 2023
Anadolu Üniversitesi Kariyer Merkezi (ANAKARİYER) “Kariyer Planlama” dersinin ilk toplantısını Anadolu Üniversitesi Öğrenci Merkezi Nasrettin Hoca Salonunda gerçekleştirdi.
05 Ekim 2023
Anadolu Üniversitesi, 26-30 Eylül 2023 tarihlerinde Hollanda’nın Rotterdam şehrinde düzenlenen dünyanın ikinci, Avrupa’nın ise en büyük eğitim fuarı olan "EAIE 2023"e katıldı.
04 Ekim 2023
Anadolu Üniversitesi ile T.C. Ticaret Bakanlığı arasında Kooperatifçilik Eğitimi Yetkilendirme Protokolü imzalandı.
03 Ekim 2023
Yeni akademik yılın ilk menüsü, “Menüyü Sen Belirle” anketiyle, öğrencilerin tercihine sunuldu.