08 Ekim 2020
SODİGEM, çocukların dijital ortamda güvende olmasına yönelik çalışmalarını sürdürüyor.
08 Ekim 2020
Rektör Prof. Dr. Fuat Erdal, T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Dr. Ömer Fatih Sayan ve Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) Başkanı Ömer Abdullah Karagözoğlu’yu
06 Ekim 2020
Anadolu Üniversitesi 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı açılış töreni 5 Ekim Pazartesi günü gerçekleştirildi.
27 Eylül 2020
YÖK Yürütme Kurulu Üyesi ve Anadolu Üniversitesi eski Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Fuat Erdal’ı ziyaret etti.
26 Eylül 2020
Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Müzik Bölümünden 2 öğrenci, Salzburg Mozarteum Üniversitesine kabul aldı.
26 Eylül 2020
Eskişehir Valisi Erol Ayyıldız ve Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal, Karacahisar Kalesi kazı alanında yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.
25 Eylül 2020
Eskişehir Milletvekilleri Dr. Jale Nur Süllü ve Utku Çakırözer, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğü’ne atanan Prof. Dr. Fuat Erdal’ı ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti.
23 Eylül 2020
Anadolu Üniversitesi ve Eskişehir İl Sağlık Müdürlüğü arasında COVID-19 bilgilendirme toplantısı düzenlendi.
23 Eylül 2020
Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Eskişehir’e gelen Türkmenistan Ankara Büyükelçisi İşankuli Amanlıyev, Anadolu Üniversitesi’nde öğrenim gören Türkmenistanlı öğrencilerle
20 Eylül 2020
Üniversite personeline uygulanan anketle ilkyardım ihtiyacı belirlenerek, VR üzerinden uygulamalı eğitim verildi.
19 Eylül 2020
Anadolu Üniversitesi Sosyal Medya ve Dijital Güvenlik Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (SODİGEM), kamu yararını ön plana çıkaran çalışmalarını sürdürüyor.