11 Ağustos 2020
Kanal 26 Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Abacı ve beraberindeki heyet, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğü’ne atanan Prof. Dr. Fuat Erdal’ı ziyaret etti.
11 Ağustos 2020
DAK Derneği Başkanı Abdullah Aydıngör ve beraberindeki heyet, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğü’ne atanan Prof. Dr. Fuat Erdal’ı ziyaret etti.
11 Ağustos 2020
LÖSEV Eskişehir Şubesi Temsilcileri Yasemin Durukan ve Meltem Durulkan, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğü’ne atanan Prof. Dr. Fuat Erdal’ı ziyaret etti.
10 Ağustos 2020
T.C. Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Dr. Serdar Çam, “Tercihim Eskişehir” platformu üzerinden gerçekleştirilen çevrimiçi söyleşide, eğitimin stratejik önemini ve Eskişehir'i
10 Ağustos 2020
T.C. Dışişleri Bakanlığı Hartum Büyükelçisi Doç. Dr. İrfan Neziroğlu, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğü’ne atanan Prof. Dr. Fuat Erdal’ı ziyaret ederek görevinde başarılar
10 Ağustos 2020
Boğazın Kırmızı Şimşekleri Derneği (BKŞ) Yönetim Kurulu Üyesi Saffet Erde Turan, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğü’ne atanan Prof. Dr. Fuat Erdal’ı ziyaret etti.
10 Ağustos 2020
Milliyetçi Hareket Partisi Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğü’ne atanan Prof. Dr. Fuat Erdal’ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.
10 Ağustos 2020
T.C. Eskişehir Valiliği İl Göç İdaresi Müdürü Gökhan Akyıldız ve beraberindeki heyet, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğü’ne atanan Prof. Dr. Fuat Erdal’ı ziyaret etti.
07 Ağustos 2020
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal basın mensuplarıyla bir araya gelerek burs olanakları hakkında bilgilendirmede bulundu.
06 Ağustos 2020
TÜGVA Kütahya İl Başkanı Orhan Yener Kaytancı, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğü’ne atanan Prof. Dr. Fuat Erdal’ı ziyaret etti.
06 Ağustos 2020
TÜMSİAD Eskişehir Şube Başkanı Ali Engiz ve beraberindeki heyet, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğü’ne atanan Prof. Dr. Fuat Erdal’ı ziyaret etti.