30 Temmuz 2020
HAK-İŞ Genel Sekreter Yardımcısı Erdoğan Serdengeçti ve beraberindeki heyet Anadolu Üniversitesi Rektörlüğü’ne atanan Prof. Dr. Fuat Erdal’ı ziyaret etti.
28 Temmuz 2020
Anadolu Üniversitesi, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi ve Eskişehir Teknik Üniversitesi, tercih dönemindeki üniversite adayları için tek platformda bir araya geldi.
28 Temmuz 2020
Eskişehir Valisi Erol Ayyıldız, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal’a iade-i ziyarette bulundu.
28 Temmuz 2020
Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürü Hakan Cırıt, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğü’ne atanan Prof. Dr. Fuat Erdal’ı ziyaret etti.
28 Temmuz 2020
Eskişehir Müftüsü Bekir Gerek, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğü’ne atanan Prof. Dr. Fuat Erdal’ı ziyaret etti.
24 Temmuz 2020
Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Eskişehir İl Temsilcisi Fatih Sert ve beraberindeki heyet, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğü’ne atanan Prof. Dr. Fuat Erdal’ı ziyaret etti.
21 Temmuz 2020
Eskişehir Sanayi Odası (ESO) Yönetim Kurulu Başkanı Celalettin Kesikbaş ve beraberindeki heyet, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Fuat Erdal’ı ziyaret etti.
21 Temmuz 2020
Eskişehir Barosu Başkanı Av. Mustafa Elagöz, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğü’ne atanan Prof. Dr. Fuat Erdal’ı ziyaret etti.
21 Temmuz 2020
Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Kul, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğü’ne atanan Prof. Dr. Fuat Erdal’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
20 Temmuz 2020
İyi Parti Eskişehir Milletvekili Dr. Arslan Kabukçuoğlu, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğü’ne atanan Prof. Dr. Fuat Erdal’ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.
18 Temmuz 2020
Anadolu Üniversitesi, YÖK bünyesinde 20-22 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilecek tanıtım fuarı ‘Study in Turkey YÖK Sanal Fuarı 2020’de uluslararası öğrencilerle bir araya gelecek.