Kampüs

06 Ağustos 2020
Eskişehir Mahmudiye İmam Hatip Lisesi Müdürü Mustafa Tekeci ve beraberindeki heyet Anadolu Üniversitesi Rektörlüğü’ne atanan Prof. Dr. Fuat Erdal’ı ziyaret ederek görevinde başarılar
06 Ağustos 2020
MAHYA Başkanı Güner Özer ve beraberindeki heyet, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğü’ne atanan Prof. Dr. Fuat Erdal’ı ziyaret etti.
06 Ağustos 2020
Üniversiteni Keşfet YÖK Sanal Fuarı 2020'de Anadolu Üniversitesi de bilgilendirici malzemelerin yanında online danışmanlık hizmetiyle birlikte yerini aldı.
05 Ağustos 2020
Eskişehir Azerbaycanlılar Derneği Başkanı Uzm. Ecz. Cavid Aydın ve beraberindeki heyet, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğü’ne atanan Prof. Dr. Fuat Erdal’ı ziyaret etti.
05 Ağustos 2020
Eskişehir Tepebaşı İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özcan ve beraberindeki heyet Anadolu Üniversitesi Rektörlüğü’ne atanan Prof. Dr. Fuat Erdal’ı ziyaret etti.
05 Ağustos 2020
Eskişehir Cumhuriyet Başsavcısı Murat İrcal, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğü’ne atanan Prof. Dr. Fuat Erdal’ı ziyaret etti.
05 Ağustos 2020
Anadolu Üniversitesi, ESOGÜ ve ESTÜ bir araya gelerek oluşturduğu “Tercihim Eskişehir” platformu, adaylarla alanının deneyimli ve seçkin isimlerini bir araya getirmeye devam ediyor.
30 Temmuz 2020
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
30 Temmuz 2020
İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Saffet Köse, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğü’ne atanan Prof. Dr. Fuat Erdal’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
30 Temmuz 2020
Eskişehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yılmaz Karaca ve beraberindeki heyet, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğü’ne atanan Prof. Dr. Fuat Erdal’ı ziyaret etti.
30 Temmuz 2020
Eskişehir İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Uğur Bilge, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğü’ne atanan Prof. Dr. Fuat Erdal’ı ziyaret etti.