21 Ağustos 2020
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal, Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Ziya Selçuk’u ziyaret etti.
19 Ağustos 2020
Rektör Prof. Dr. Fuat Erdal, Anadolu Üniversitesi öncülüğünde sürdürülen bilimsel çalışmaları, projeleri ve yatırımları yakından incelemeye devam ediyor.
17 Ağustos 2020
Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Bozüyük Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Faruk Akın, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğü’ne atanan Prof. Dr. Fuat Erdal’ı ziyaret ederek görevinde
17 Ağustos 2020
Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü Eskişehir Bölge Müdürü Serkan Tepe, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğü’ne atanan Prof. Dr. Fuat Erdal’ı ziyaret etti.
17 Ağustos 2020
Eskişehir Sarıcakaya Belediye Başkanı Hüseyin Çam, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğü’ne atanan Prof. Dr. Fuat Erdal’ı ziyaret etti.
17 Ağustos 2020
Tez-Koop-İş Sendikası Genel Sekreteri Hakan Bozkurt ve beraberindeki heyet, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğü’ne atanan Prof. Dr. Fuat Erdal’ı ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.
14 Ağustos 2020
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal Habertürk Televizyonu’nda yayınlanan Yolun Başındayken programına konuk oldu.
13 Ağustos 2020
Eskişehir Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Osman Soydal, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğü’ne atanan Prof. Dr. Fuat Erdal’ı ziyaret etti.
12 Ağustos 2020
T.C. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi (CBİKO) Başkanı Doç. Dr. Atay, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğü’ne atanan Prof. Dr. Fuat Erdal’ı ziyaret etti.
12 Ağustos 2020
Anadolu Üniversitesi, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi ve Eskişehir Teknik Üniversitesi, tercih dönemindeki üniversite adayları için kurulan "Tercihim Eskişehir" platformunda gençlerle
11 Ağustos 2020
Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde özel yetenek sınavı heyecanı başladı.