16 Temmuz 2020
BBP Genel Başkanı ve Ankara Milletvekili Mustafa Destici, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğü’ne atanan Prof. Dr. Fuat Erdal’ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.
15 Temmuz 2020
Eskişehir Milletvekilleri Prof. Dr. Nabi Avcı ve Prof. Dr. Emine Nur Günay, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğü’ne atanan Prof. Dr. Fuat Erdal’ı ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini
14 Temmuz 2020
Anadolu Üniversitesi, 15 Temmuz 2016 tarihindeki darbe girişimini konu alan fotoğraf sergisine ev sahipliği yapıyor.
14 Temmuz 2020
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
10 Temmuz 2020
Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şükrü Beydemir, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Fuat Erdal’ı ziyaret etti.
09 Temmuz 2020
Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kazım Uysal, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğü’ne yeni atanan Prof. Dr. Fuat Erdal’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
04 Temmuz 2020
Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi “Canvas Anadolu Öğrenme Yönetim Sistemi Eğitimi” adlı projeyi hayata geçirdi.
30 Haziran 2020
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal, göreve gelmesinin ardından ilk ziyaretini Eskişehir Valiliği görevine yakın zamanda atanan Vali Erol Ayyıldız’a gerçekleştirdi.
30 Haziran 2020
Eskişehir Teknik Üniversitesi (ESTÜ) Rektörü Prof. Dr. Tuncay Döğeroğlu, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğü’ne yeni atanan Prof. Dr. Fuat Erdal’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
30 Haziran 2020
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Rektörü Prof. Dr. Kemal Şenocak, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Fuat Erdal’ı ziyaret etti.
26 Haziran 2020
Anadolu Üniversitesi Rektörlük Görev Teslim Töreni, 26 Haziran Cuma günü Anadolu Üniversitesi Rektörlük Senato Odası’nda gerçekleştirildi.