06 Eylül 2020
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürü Dr. Yalçın Eyigün ve beraberindeki heyet, URAYSİM çalışmalarını yerinde inceledi.
05 Eylül 2020
Eskişehir Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Fuat Erdal’ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.
05 Eylül 2020
Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın ve beraberindeki heyet Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal'ı ziyaret etti.
04 Eylül 2020
“Eskişehir İlinin Turizm Kaynaklarının Mekânsal Analizi ve Turizm Pazarlama Stratejisinin Geliştirilmesi” konulu projenin sonuçları, 3 Eylül Perşembe günü AKM'de değerlendirildi.
03 Eylül 2020
YKS 2020 yılı sıralamasında 188’inci olan Didem Kalaycı Anadolu Üniversitesi’ne gelerek Rektör Erdal’ı ziyaret etti.
02 Eylül 2020
Anadolu Üniversitesi öğrencileri olan Tekvando Milli Takım Antrenörleri Bengü Alkan ve Fatma Törehan, Rektör Prof. Dr. Fuat Erdal’ı ziyaret etti.
01 Eylül 2020
“Osmanlı Meyveli Etli Yemeklerinin Günümüz Yiyecek ve İçecek İşletmelerine Kazandırılması” başlıklı proje, 31 Ağustos Pazartesi günü itibarıyla başladı.
01 Eylül 2020
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal, 2 Eylül Eskişehir'in Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 98. yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
01 Eylül 2020
İkinci Üniversite programları, Anadolum e-Kampüs sistemi üzerinden online olarak sunduğu 16 farklı öğrenme malzemesi ile dünya üniversiteleri arasında birinci sırada yer alıyor.
31 Ağustos 2020
Sosyal Medya ve Dijital Güvenlik Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (SODİGEM) öncülüğünde hazırlanan ve Türkiye'de bir ilk olan "Eğitimde Sanal Gerçeklik" uygulaması
31 Ağustos 2020
Anadolu Üniversitesi, yeni öğrencilerini pandemi koşullarına uygun şekilde karşılayarak kayıt süreçlerini tamamlamalarını sağlıyor.